Nyheder14. september 2016

Galleri: Lukas' højgravide kæreste giver sjældent indblik i deres private liv

Lukas Grahams højgravide kæreste har valgt at gøre sin private Instagram-profil offentlig – og det giver nysgerrige fans mulighed for at få et sjældent indblik i parrets private liv. Se nogle af deres skønne fotos her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-83437.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Skruer vi tiden et halvt år tilbage, var det nok de færreste danskere, der anede, at Lukas Graham havde en kæreste.

Men 13. april 2016 afslørede Lukas Graham i et stort interview med Politiken, at han havde fundet sit livs kærlighed – og at parret sågar ventede deres første barn.

Fristadsknægten Lukas Graham har altid værnet om sit privatliv – også selv om han de sidste par år er blevet Danmarks vel nok mest succesfulde sanger. Men nu har hans højgravide kæreste, 26-årige Marie-Louise Schwartz, valgt at give et sjældent og ganske unikt indblik i parrets liv.

26-årige Marie-Louise Schwartz har nemlig valgt at gøre sin Instagram-profil åben. Det skriver mx.dk.

Det første billede, som Marie-Louise ”Rillo” Schwartz lagde på sin Instragram efter at have gjort den åben, var et billede af hende med stor mave.

Billedet lagde hun op tirsdag, og til det skønne billede skrev hun blot:

- Barselsorlov. 39 uger.

Det skønne billede har allerede høstet utallige ”likes” og kommentarer fra venner og familie.

Herunder kan du se flere billeder af parret, som ”Rillo” har lagt på sin Instagram-profil.

Lukas Graham annoncerede 13. april, at han venter barn med Marie-Louise. Det skete i et interview med Politiken, hvor han sagde, at han glæder sig til, at to bliver til tre.

- Jeg er simpelthen så glad. Til september kommer der en lille guldklump til verden, og vi glæder os helt utroligt meget, afslørede en glad Lukas Graham til Politiken over telefonen fra sin tourbus i USA i Redding, Californien – på vej til San Fransisco.

Om kort tid vil Lukas Graham derfor skrue ned for mikrofonen og musikken – og kaste sig 100 procent ind i rollen som far.

- Der skal det handle om familien for mig, selvom jeg naturligvis burde være ude at spille og bakke pladen op. Men det her er jo uendeligt meget vigtigere, siger den kommende far i interviewet med Politiken.

Se et stort galleri med billeder af Lukas Graham herunder:

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold