Gordon Ramsay: Jeg har brugt kokain som glasur

Foto: All Over

Han er kendt for madprogrammer som "Hells Kitchen" og "Kitchen Nightmares", men nu tager Gordon Ramsays karriere en ny drejning.

I et nyt program vil stjernekokken undersøge faren ved og forsøge at blive klogere på kokain. Programmet har fået titlen "Gordon Ramsay on Cocaine". Det skriver Digital Spy

- Jeg har ønsket at forstå kokain-verdenen, siden jeg mistede en kok fra min restaurant i Chelsea, og jeg har ønsket at forstå, hvorfor det er ved at blive en epidemi. Ikke kun globalt, men især i den kulinariske verden, fortæller han om baggrunden for hans nye program. 

Udover at rejse til kokainens mekka i Sydamerika, vil Ramsay også forsøge at finde ud af, hvorfor stoffet er blevet så stor end del af det britiske natteliv. 

- Jeg blev bekendt med kokain tidligt i min karriere. Jeg har fået det serveret. Jeg ahr fået det. Jeg er blevet bedre om at drysse kokain på souffléer, at putte det på som glasur... Kokain er overalt. Det er ude af kontrol, lyder det fra mesterkokken.

Noget kunne tyde på, at Gordon Ramsay er på vej på et lidt mere seriøst og alvorligt karrierespor.

- Med det kraftigt stigende antal kokain-relaterede dødsfald i Storbritannien er jeg indstillet på at forstå den kriminelle industri bag det her dødelige stof, fortæller han.

Det nye program, der direkte oversat til dansk hedder "Gordon Ramsay på kokain" har premiere 19. oktober på kanalen ITV.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close