Hollywood11. april 2017

Gordon Ramsays børn får ikke lov til at arve formuen

TV-kokken har mange penge, rigtigt mange penge, men hans fire børn skal ikke regne med, at bankbogen kommer til at bugne, når farmand ikke længere er her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.18240884.jpg
 Foto: All Over

Gordon Ramsay har rigtigt mange millioner på bankkontoen.

Alene sidste år tjente han 379 millioner kroner, men hans børn, Elizabeth, Holly, Jack og Megan, skal ikke forvente at blive megarige, når farmand en dag kradser af.

TV-kokken vil nemlig ikke have, at børnene skal arve hans mange millioner.

- Pengene går i hvert fald ikke til dem. Og det er ikke i en ond mening. Det er for ikke at forkæle dem, fortæller Gordon til The Telegraph.

Heller ikke nu nyder børnene godt af, at farmand har pengepungen fuld. Når Gordon og fruen, Tana, flyver på første klasse, så sidder børnene længere tilbage i flyet.

- De sidder ikke med os på første klasse. De har ikke arbejdet hårdt nok til at fortjene det. I den alder og størrelse, fortæller du mig, at de skal sidde på første klasse? Nej, det skal de ikke. Vi er meget strenge, hvad det angår, fortæller Gordon i interviewet.

Gordon fortæller også, hvordan det foregår, når familien på seks er ude at flyve.

- Jeg går til venstre med Tana, og de går til højre, og jeg fortæller purseren: "Gør så de små fuckers ikke kommer i nærheden af os. Jeg vil sove på det her fly. Jeg har arbejdet røven ud af bukserne for at sidde så tæt på piloten, og du nyder det mere, når du har kæmpet for det, fortæller Gordon i interviewet.

Men der er faktisk en grund til, at Gordon giver sine børn denne form for kærlighed.

- Jeg har aldrig været liderlig efter penge. Det er ikke min førsteprioritet, og det skinner tilbage på den måde, som mine børn bliver opdraget på, fortæller familiefaren i interviewet.

Se billeder af Gordon Ramsays børn i galleriet herunder

Gordon Ramsays børn

Sponsoreret indhold