Glade Christiane: Flere børn på vej

Halli hallo og lige et øjeblik! Er det ikke kun godt fire uger siden, hun havde stor højgravid mave? Christiane er på rekordtid tilbage i sin farligt flotte figur.

Halli hallo og lige et øjeblik! Er det ikke kun godt fire uger siden, hun havde stor højgravid mave? Christiane er på rekordtid tilbage i sin farligt flotte figur.

Foto: Kaspar Wenstrup

Skrig, skrål og søvnløse nætter. Måske ikke ligefrem drømmecocktailen for en førstegangsforælder, men Christiane Schaumburg-Müller elsker det. For godt en måned siden blev hun mor til ønskebabyen Constantin – og nu kan TV-silden slet ikke få nok af sin lille søn.

– Det går så godt! Han er helt bedårende og ”cute”. Han er cute, når han sover, cute, når han skriger, og cute, når han skider, lo Christiane, da SE og HØR mødte hende til modefest forleden.

Den søde barselstid er også noget, der falder i god smag hos den nybagte mor.

– Jeg kunne sagtens være på fuldtidsbarsel for evigt. Det er så skønt, udbrød Christiane Schaumburg-Müller, 34, da hun var ude at vifte med ørerne for første gang siden fødslen i september.

Derfor er det heller ikke sidste gang, skønheden har besøgt fødselsgangen – Christiane ønsker sig en hel børneflok.

– Det er langtfra den sidste. Vi skal i hvert fald have en eller to mere – mindst! lød kravet fra Christiane.

Børneværelser nok

Det er med andre ord bare med at komme i omdrejninger for farmand Liam O’Connor.

– Men altså der må godt lige gå et par år. Men så skal det helt sikkert også være, smilede den 34-årige debutmor. Kendisparret har da også rigelig plads til både to, tre og fire poder mere.

Tidligere på året rykkede de genetablerede turtelduer ind i et ikke mindre end 313 kvadratmeter stort palæ i Hellerup nord for København.

– Vi er kommet rigtig godt på plads, men lige nu er stuen ét stort børneværelse. 

Men der er masser af plads til flere. Det er helt perfekt, jublede den allerede småskrukke mor. Christane havde i aftenens anledning efterladt sønnike hjemme sammen med Liam. Og hun er så stolt af sin kærestes forældreegenskaber.

– Han er så vild som far. Han er virkelig far med stort F, skamroste Christiane sin L.O.C., 37.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close