Se foto: Brigitte Nielsen deler ENDNU et foto af sin gravide mave

Brigitte Nielsen venter angiveligt barn nummer fem.

Brigitte Nielsen venter angiveligt barn nummer fem.

Foto: All Over Press

Den 54-årige TV-personlighed, skuespiller og reality-stjerne Brigitte Nielsen har delt endnu et billede af sin gravide mave.

Og som med det første billede – hvor hun afslørede at hun var gravid med nummer fem – viser det nye billede en Brigitte Nielsen med stor mave iført en hvid og stram kjole.

Til billedet, som hun delte på sin Instagram-profil onsdag aften, har den 54-årige stjerne blot skrevet ”happy time positive vibes #happyness #positivevibes” efterfulgt af et hjerte.

happy time positive vibes #happyness #positivevibes

Et opslag delt af Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) den

Det var også på det sociale medie, at Brigitte Nielsen tidligere på ugen afslørede, at der var en familieforøgelse på vej.

Flere har dog sidenhen sat spørgsmålstegn ved graviditeten – primært på grund af Brigitte Nielsens høje alder. Flere medier har da heller ikke haft held til at få en kommentar fra hovedpersonen selv.

Det tyske medie Bunte.de skrev tidligere på ugen, at det var lykkedes dem at få bekræftet graviditeten af Brigitte Nielsens manager. Det var på samme tid, at det også kom frem, at den aldrende mor til snart fem længe har drømt om at udvide sin børneflok.

I et interview med det tyske medie Bunte.de sidste år fortalte en dengang 53-årig Brigitte Nielsen, at hun og manden, den 39-årige italienske TV-producent Mattia Dessi, forsøgte at blive gravide.

Brigitte Nielsen venter angiveligt barn nummer fem.

Brigitte Nielsen fortalte sidste år, at parrets store drøm var at få et fælles barn. Foto: All Over Press

- Et fælles barn er vores store ønske, udtalte Brigitte Nielsen til det tyske medie sidste år.

- Desværre er det ikke lykkedes endnu, og vi ønsker ikke at søge lægehjælp, tilføjede hun.

Brigitte Nielsen: Mor til fire

Det er endnu uvist, om parret sidenhen har valgt at takke ja til fertilitetsbehandling – noget der kan være nødvendigt, når kvinder i den alder forsøger at blive gravide.

Brigitte Nielsen har i forvejen fire sønner. Hun blev for første gang mor for 34 år siden, da hun fødte sønnen Julian, som hun fik sammen med sin daværende mand Kasper Winding. 
 
Desuden fik hun en søn sammen med NFL-spilleren Mark Gastineau og to fra ægteskabet med Raoul Meyer. 
Efter ægteskabet med Sylvester Stallone og inden Raoul Meyer var hun gift med Sebastian Copeland fra 1990-1992, og hun er i dag gift med den 39-årige italienske TV-producent Mattia Dessi.

Du kan se Brigitte Nielsens opslag herunder:

happy time positive vibes #happyness #positivevibes

Et opslag delt af Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) den

Brigitte Nielsen har i flere omgange kæmpet med alkoholmisbrug, hun har været indlagt til afvænning, og hun har været åben omkring problemet på TV.

Det var i 00'erne, men i 2012 dukkede de nedenstående billeder op af Brigitte Nielsen, der så ud til at ramme en ny bund med en vodkaflaske i hånden i en offentlig park i Los Angeles.

Her lå hun i græsset og på en bænk, mens hun forsøgte at sluge en flaske vodka. I dag har hun heldigvis fået sit liv på rette køl igen.

Du kan gense billederne herunder i galleriet.

Sørgelige billeder af Brigitte Nielsen i en park i Los Angeles i august 2012

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close