Nyheder6. april 2017

"Gift ved første blik"-Ulrik sætter vild rekord

Når Ulrik, der var med i "Gift ved første blik" i 2015, løber over målstregen 2. påskedag, er han den yngste nogensinde, der har løbet 500 maratonløb
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-75405.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er en rimeligt vild rekord, som Ulrik Pihl, der i 2015 blev gift med Ane i "Gift ved første blik", sætter 2. påskedag.

Her har han nemlig løbet sit maraton nummer 500.

Dermed er den 36-årige gut den yngste nogensinde i verden, der har løbet så mange maratonløb, det skriver BT.

Den tidligere "Gift ved første blik"-deltager, der også har været med i "Robinson Ekspeditionen", har dog haft et stramt program, inden han kan sætte den flotte rekord på CV'et.

Den seneste uge har han nemlig løbet intet mindre end fem maratonløb, ligesom han også skal løbe maratonløb på søndag. Når han 2. påskedag løber over målstregen ved et maratonløb i Odense, så har han løbet 36 maratonløb siden nytår.

Selv er han dog beskeden, når han taler om sine løb.

- Jeg betragter ikke mig selv som nogen fantastisk løber, men jeg har da fundet ud af, at jeg er ret god til at løbe langt, fortæller Ulrik til BT.

Selvom Ulrik nu sætter en vanvittigt flot rekord, så er han ikke færdig med de vilde målsætninger.

- Nu runder jeg 500 maratonløb som den yngste, og det har været et mål. Mit næste mål er, at jeg i det her kalenderår skal nå mindst 100 løb, og tiden skal være under fire timer i dem alle, fortæller Ulrik til BT, samtidig med, at han slår fast, at han har øjnene fast rettet på løb nummer 600.

Sponsoreret indhold