Skuffet ”Gift ved først blik”-Lene sælger sin brudekjole

(Foto: Snowman/DR1)

Iført en smuk, hvid brudekjole gik en nervøs Lene Kristine Konrad op ad kirkegulvet, da hun blev gift i 2015. Og sommerfuglene var formentlig ekstra store, for Lene kendte ikke sin nye mand. Hun havde faktisk aldrig mødt ham.

Lene havde nemlig valgt at takke ja til at medvirke i DR1-programmet ”Gift ved første blik”, og da hun stod som hvid brud i kirken, var det således første gang, at hun så sin nye mand, Poul Bjørnlund-Larsen.

Men ægteskabet mellem Lene og Poul var bestemt ingen dans på roser, og der gik ikke længe, før at parret lod sig skille.

Og nu – over et år senere – har Lene så valgt at sætte brudekjolen til salg.

På sin Instagram-profil har Lene således delt et billede af sig selv i den hvide kjole, og som kommentar til billedet skriver hun:

- Glædelig premiere i aften på sæson 4 af #giftvedførsteblik! Er der forresten nogen derude der drømmer om at blive gift i en smuk vintage brudekjole fra 1940'erne? For så har jeg en til salg!, skriver Lene som kommentar til billedet.

På samme tid afslører hun, at den smukke kjole blev købt i butikken FN92 Vintage Shop med fantastisk hjælp fra butikkens indehaver.

Lene sammen med sin TV-ægtemand Poul. Parret blev dog hurtigt skilt. Foto: Snowman/DR1

Selv om Lene ikke fandt kærligheden på TV, ventede der alligevel rundt om hjørnet. Hun er i dag kærester med Tobias, og parret er endda blevet forældre til en lille baby.

Lene var blevet kontaktet af Tobias allerede inden, at programmet blev sendt i 2015. Og hurtigt kunne Lene da også mærke, at Tobias kunne være manden i sit liv. I et interview med Realityportalen.dk har hun tidligere fortalt:

- Han hedder Tobias, og det var klart for mig fra første date, at han er manden i mit liv. Han er et helt igennem fantastisk og dejligt menneske.  Han hjælper mig med at være mig selv, og jeg tror ikke, han synes, at jeg skal lave noget om på mig selv. Omkring juletid bliver vi forældre til en lille dreng, og vi er meget, meget glade og spændte. Tobias er også virkelig flot, så jeg håber, at vores børn kommer til at ligne ham.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close