Se billedet: Geo skal giftes med læge fra Aarhus

Foto: Claus Poulsen

Til september ringer kirkeklokkerne for komikeren Geo og hans kæreste.

Komikeren, der bærer det borgerlige navn Christian Geo Heltboe, skal nemlig giftes med sin kæreste, som han har kendt siden oktober 2015.

Torsdag delte den 41-årige komiker et billede på både sin Instagram- og Facebook-profil, hvor han afslørede, at der var dumpet en prøvelsesattest ind ad døren. Når prøvelsesattesten er udfyldt, skal parret gifte sig indenfor fire måneder.

Brylluppet kommer til at stå til september, og om sin kommende kone har Geo tidligere afsløret, at hun ”hun er læge og fra Aarhus”.

- Jeg kalder hende lægen fra Aarhus, har Geo tidligere fortalt i et interview med Ritzau.

- Hun er praktiserende læge og tænker meget pragmatisk, og jeg tænker sådan lidt kunstneragtigt, og jeg vil rykke på ting. Da jeg friede, var det lidt syret, fordi hun var sådan: ”Hvad nu, hvis du er træt af mig om to år?”, hvor jeg var sådan lidt: ”Jamen så er det da bare med at fri nu, hvor jeg ikke er træt af dig”, fortalte Geo med et grin og tilføjede: – Så det er dejligt, at hun sagde ja.

Han understregede dog, at hans kommende kone ikke er en af de læger, der behandlede ham, mens han blev behandlet for testikelkræft.

Toastmasteren til det kommende bryllup er der allerede styr på – det bliver Thomas Skov Gaardsvig, som Geo har turneret rundt med tidligere på året – der skal styre løjerne, når brylluppet løber af stablen.

Geo fik i efteråret 2011 konstateret testikelkræft, og et halvt år senere afslørede et kontrolbesøg, at kræften havde spredt sig til den ene lunge.

Geo måtte igennem en omfattende operation, ligesom han modtog en hård kemobehandling i ni uger på Rigshospitalet.

I dag er han erklæret rask, men går til årlige kontroller.

Det er ikke første gang, at Geo skal giftes. I 2009 sagde han ”ja” til Christiane Vejlø. Parret lod sig dog skille i 2015, og parret afslørede skilsmissen i november 2015 på Instagram:

- For nu næsten tre måneder siden besluttede Geo og jeg, at vores rejse som ægtefolk var nået sin ende og samtidig påbegyndte vi en ny rejse som fortrolige venner med et varmt fællesskab og stor kærlighed omkring vores fantastiske datter Effie, skrev Christiane som kommentar til et billede, som hun lagde på sin Instagram-profil.

Parret har sammen datteren Effie.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close