Nyheder5. januar 2019

Gensyn for Connie og Nikolaj: Vi tager pis på hinanden

Skuespilleren Connie Nielsen og balletmesteren Nikolaj Hübbe blev som bror og søster, da de boede sammen i New York i deres unge dage.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/connie_nielsen_og_nikolaj_hubbe.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Meget er ændret, siden Connie Nielsen og Nikolaj Hübbe, 51, for 20 år siden gjorde New York usikkert sammen.

– Nu er vi pludselig blevet voksne, lyder det med et smil fra den 53-årige skuespiller.

De mødte hinanden, da de begge boede i New York i begyndelsen af 90’erne.

– Vi mødtes privat, da vi havde en masse fælles venner. Det var ren danskerklub, siger Nikolaj Hübbe.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/nikolaj_hubbe.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

51-årige Nikolaj Hübbe inviterede selvfølgelig sin gode veninde til ballet, da hun var i Danmark i slutningen af december måned. (Foto: Thomas Laursen)

– Når man bor i en by så langt væk fra sin familie, så bliver det éns familie. Så fødselsdage, jul, thanksgiving, ferier og weekender og fester ... alt blev spenderet sammen, fortæller Hübbe om venskabet.

– Vi var en familie. Jeg lavede maden, og de kom og spiste den, husker Connie.

Vestkysten kaldte

De nåede at bo samtidig i den amerikanske storby i 14 år, før Connie Nielsen i 2005 flyttede til San Francisco, og få år efter vendte Hübbe tilbage til Danmark.

Derefter blev det sværere at holde venskabet ved lige, men når Connie er i Danmark, kontakter hun ofte sin ven – for at grine, men også for at nyde en ballet.

– Da vi flyttede hver for sig, blev det lidt sværere, da jeg også fik en lille dreng, siger Connie med henvisning til sønnen Bryce på 11 år, som hun har med Metallica-legenden Lars Ulrich.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/connie_nielsen_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Skuespilleren bor til daglig i San Francisco, men i julen var hun hjemme i Danmark samen med sine børn. Nytåret nød hun i Mexico. (Foto: Thomas Laursen)

– Der er sket en forandring i vores liv. Vi har begge travlt. Nikolaj er blevet leder her på Det Kgl. Teater og har 150 mand under sig, og jeg er begyndt på Human Needs Project, hvor der er 40 ansatte, siger den danske stjerneskuespiller. Hun er medstifter af projektet, der blandt andet kæmper for miljøet og for at bekæmpe fattigdom.

Slyngveninder

Én ting er dog stadig ved det gamle. Nemlig omgangstonen i deres venskab.

– Vi kan tage pis på hinanden, griner ”Vild med dans”-dommeren, der har besøg af sin veninde på Det Kgl. Teater, hvor han er balletmester.

– Vi tager stadig pis på ting og griner sammen, slår hun også fast.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/connie_nielsen_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

53-årige Connie Nielsen havde hele familien med til Danmark for at fejre jul. Her er det hendes ældste søn Sebastian, 29, Bryce på 11 år, som hun har med Lars Ulrich, og svigerdatteren Jackie Meyers. (Foto: Thomas Laursen)

Ligesom i en gammel skoleklasse finder de lynhurtigt tilbage i deres gamle roller.

– Jeg sidder og spørger, om han har husket at tage zink, og om han ved, hvordan han skal behandle en forkølelse, kommer det med et stort grin fra skuespilleren.

– Du er sgu altid så bedrevidende, giver Hübbe igen.

Det hele er heldigvis kun for sjov.

– Jeg er fuldstændig som en storesøster.

Og en slyngveninde, jubler Connie, inden hun igen tager plads i salen for at nyde sidste halvdel af balletten ”Alice i Eventyrland”.

Sponsoreret indhold