Nyheder5. september 2018

Hübbes hotte hug: Forelsket i franskmand

Balletmesteren Nikolaj Hübbe er faldet pladask for duftlysdesigneren Emmanuel – og forholdet er særdeles seriøst.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nikolaj_hubbe.jpg
 (Foto: Aller Media DK)

Hvis herren helt til højre ved dommerbordet lyser ekstra op, når TV2 på fredag blænder op for ”Vild med dans”, er det ingen tilfældighed.

Den 50-årige balletmester og chassébedømmer Nikolaj Hübbe har nemlig set lyset – i mere end én forstand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/anne_laxholm_nikolaj_hubbe_britt_bendixen_og_jens_werner.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Når ”Vild med dans” på fredag kl. 20 tager hul på 15. sæson, er det med en smaskforelsket Nikolaj Hübbe i dommer panelet – for 8. gang. (Foto: Dan Mariegaard)

Den fransk-belgiske duftlysdesigner Emmanuel Martini har i et stykke tid således gjort Hübbe helt blød i balletknæene – og over for Billed-Bladet bekræfter dansedommeren, at forholdet er meget mere end blot en hed sommerflirt.

– Det er seriøst, og jeg er meget forelsket, lyder det fra nyforgabte Nikolaj.

Hedt i havnen

Parret har kysset på hinanden over en længere periode – og sommeren har de blandt andet tilbragt under sydlige himmelstrøg i Grækenland, hvor sidste års ”Vild med dans”-toer Iben Hjejle og hendes kæreste Ulrik Wivel også var en del af selskabet.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

”I love Emmanuel” og ”Lucky me!” skriver Nikolaj Hübbe bl.a. til dette Instagram-billede. Den kongelige balletmester har fuldkommen tabt sit hjerte til fransk-belgiske Emmanuel Martini, der arbejder som duftlysdesigner. (Foto: Instagram (Nikolaj Hübbe))

Helt hot har det også været herhjemme, hvor Hübbe og Martini har boltret sig sammen både på Bornholm og ved Københavns Havn, hvis svalende bølger passende har kunnet køle d’herrer lidt af, når det blev lidt for hedt.

Sponsoreret indhold