Nyheder30. maj 2017

Geggo og Cengiz: Her er vores sjove minder med Mopper

Selv om den seneste tid har været hård ved Brygge-familien, mindes Geggo og Cengiz Mopper med sjove anekdoter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0202.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Den 21. november var sorgens dag for Linse, Mikkel, Geggo, Cengiz og Alba.

Familien mistede meget mere end en mor, mormor, svigerbedstemor og oldemor.

De - og resten af Danmark - mistede Mopper.

- Hun mangler på Bryggen, synes jeg. Rigtig meget, fortæller Geggo til SE og HØR.

Og selv om familien stadig er i stor sorg over tabet af den farverige "Brygge-dronning", så mindes de hende med de gode og sjove tider.

Som eksempelvis, når Mopper ikke helt forstod teknologi.

- Jeg har en video på min telefon, jeg en eller anden dag lægger ud, når jeg er klar. Det er den første og eneste video, jeg har set efter hun er død, fortæller Geggo og fortsætter.

- Mopper står med et stearinlys, hvor der er en lille dims på, der kører på batteri i stedet for ild. Så siger jeg ”tænd den Mopper”. Og så tager hun det ene lys og prøver at tænde den anden med den. Hun forstår ikke, hvorfor den ikke vil tændes. ”Den er fandme mærkelig, den her”, siger hun. Og hun bliver bare ved. ”Åndsvagt lorte lys”, siger hun til sidst og går, smiler hun.

- Det med at være lidt langsom, var ikke fordi, hun var gammel. Hun har bare altid været lidt sløj på teknologien. Det var noget af det sjoveste. Jeg har også prøvet at lære hende at tage selfies. Hun har altid været frisk på at lære. Hun var bare ikke så god til det, fortæller den 27-årige realitystjerne.

Også kæresten Cengiz har sjove minder med den sprudlende Mopper.

- Hun kunne få mig til at grine bare ved at snakke, fortæller Cengiz, og fortæller om en sjov biltur de havde haft med den kærlige mormor.

- Vi var engang i sommerhus og var på vej hjem i bilen. Lige pludselig kunne Stephanie og jeg lugte en meget kraftig lugt af hvidløg. Det var ikke en hvidløgsånde, men som om der var et frisk hvidløg i bilen. Vi kørte på motorvejen, og jeg spørger "er der nogen i området, der griller?”. Så siger Mopper ”Nej, det er bare mig, der lige har "bovset”. Aftenen før havde vi siddet og grillet, og der sad hun og spiste et helt hvidløg. Det gjorde hun nogle gange. Et helt råt hvidløg. Og hele bilen lugtede bare af frisk hvidløg. Vi grinede bare så meget. Det glemmer vi aldrig, griner Cengiz.

Du kan se flere skønne billeder af vores alles Mopper lige her.

Mopper fra Familien fra Bryggen november

Sponsoreret indhold