Gasolin' holdt hemmeligt møde efter Larsens død

De tilbageværende medlemmer af Gasolin\' mødtes efter Kim Larsens død.

De tilbageværende medlemmer af Gasolin' mødtes efter Kim Larsens død.

Foto: MEGA

Siden Kim Larsen søndag den 30. september gik bort, har store dele af hans nærmeste familie sat ord på deres sorg på de sociale medier.

En person i den nærmeste vennekreds var lukket som en østers.

Gasolin'-medlemmet trommeslageren, Søren Berlev, havde ikke behov for at hoppe med på hyldesttoget i forbindelse med sin ven Kim Larsens død.

Men nu her næsten tre måneder efter nationalskjaldens død, så forklarer Søren Berlev til Ekstra Bladet, hvordan den 69-årige trommeslager oplevede det hele. 

De tre tilbageværende medlemmer, Franz Beckerlee, Wili Jønsson og Søren Berlev mødtes for at tale det hele igennem væk fra mediernes søgelys. 

- Det var ikke nogle rare dage. Presse, fakler, kaos. Jeg holdt mig væk fra det hele. Fik opringninger om at komme i fjernsynet og tale om det, men ’nej tak, ikke lige nu’. Istedet mødtes vi tre tilbageværende gasser på et sted udenfor offentligheden og fik en øl og en bid mad, mens vi fik en snak om, hvad der var sket, siger Søren Berlev til Ekstra Bladet.
Søren Berlev synes, at mindeordene til Kim Larsen gik over gevind. (Foto: Michael Medgyesi)
 
Ifølge Berlev, så var alle hyldesterne til Kim Larsen for meget af det gode.  

- Ja, det kom jeg til, men det var bare for meget med alle de ’følsomme’ kommentarer. De fleste lød i retning af, ’da JEG snakkede med Kim, og så gjorde JEG det og det’. Alle skulle føre sig frem på bekostning af en mand, der lige var død. Det kunne jeg bare ikke snuppe til sidst, fortæller Søren Berlev til Ekstra Bladet.

Søren Berlev forklarer også i interviewet, at det ikke kom som den store overraskelse, at hans gode ven og kollega gik bort. 

- Jeg vidste godt, at Kim var syg, og når man er over 70, kan alt ske. Andre klarer den til 90, og hvis de er kendte, så er det ’noget så forfærdeligt’. Men livet varer nu en gang ikke længere end dertil. Det er da fint nok at blive ked af det, hvis det er en person, der står én nær, men der kan også ’sovses’ for meget i det, og var der en tendens til, at det blev med Kim, forklarer Søren Berlev til Ekstra Bladet.

Kim Larsen blev 72 år. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close