Fuglsang blev lokket af Loulou: Pinlig scoring

Problemer med cykelholdet betød, at Jakob faldt i et sort hul i 2012, og hans smukke luxembourgske model forlod ham – men få måneder senere fandt de sammen igen. I 2015 blev de gift.

Problemer med cykelholdet betød, at Jakob faldt i et sort hul i 2012, og hans smukke luxembourgske model forlod ham – men få måneder senere fandt de sammen igen. I 2015 blev de gift.

(Foto: Nils Meilvang/Scanpix)

En ellers begivenhedsfattig bogreception vendte i 2011 op og ned på livet for Danmarks store Tour de France-håb Jakob Fuglsang.

Den dengang 25-årige cykelstjerne havde levet livet som en fri fugl, da han tog til en reception sammen med sin holdkammerat Andy Schleck, som danskeren på det tidspunkt boede sammen med.

Aritklen fortsætter under billedet …

Jakob Fuglsang

Siden 2013 har danskeren kørt for Astana-holdet fra Kasakhstan. (Foto: All Over Press)

Her hilste mændene på en kendt model fra Luxembourg, hvor de boede, og ikke mindst hendes smukke kusine.

Efter receptionen tog de to herrer ud for at spise en burger sammen, men den senere OL-sølvvinder ærgrede sig over, at han ikke fik talt mere med den smukke frøken.

Mens de gumlede, tikkede en sms ind på danskerens telefon.

– Eftersom du ikke turde spørge efter mit telefonnummer, så har du det her nu. Loulou.

Den søde episode fortæller Jakob Fuglsang om i bogen ”Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje”, som er udkommet i denne uge.

Aritklen fortsætter under billedet …

Jakob Fuglsang

Den nye bog om Jakob Fuglsangs liv og karriere er skrevet i samarbejde med TV2 Sportens journalist Rasmus Staghøj. (Foto: All Over Press)

Forhørt af svigerfar

– Jeg elskede det. Det var så flabet på den gode måde. Og var rigtigt nok.

– Jeg havde absolut ikke turdet spørge efter hendes nummer, skriver OL-sølvvinderen om den første kontakt med den kvinde, som han siden har giftet sig med og har fået datteren Jamie Lou sammen med.

Inden de nåede så langt, var der dog en alvorlig forhindring, som Jakob Fuglsang skulle overkomme.

For han havde selvfølgelig heller ikke turdet spørge om pigens alder – blot gættet sig til, at hun måtte være 20-22 år.

Aritklen fortsætter under billedet …

Sidste år – ganske få dage før starten på Tour de France – blev 24-årige Loulou og 33-årige Jakob Fuglsang forældre til den lille Jamie Lou. (Foto: Mikael Rieck)

Det var hun langtfra – den unge model havde blot 16 somre på bagen. Den opdagelse bekymrede den sympatiske cykelrytter.

– ”Fuck, det er ikke godt, det her”, tænkte jeg. ”Jeg kan ikke date en pige på 16 år. Det er jo direkte pinligt”, skriver Fuglsang i bogen.

Alligevel kunne han ikke sige nej til en date – og allerede før anden date blev han hevet ind til en snak hos svigerfar.

– I dag morer han sig over, at jeg ikke rørte mig ud af flækken, da jeg var til ”forhør”.

– Han siger, at jeg stod en halv time lænet op ad væggen på det samme punkt i deres køkken, mens vi snakkede.

– Den historie underholder han stadig med, fortæller det nu 33-årige cykelikon, der skal køre de franske landeveje tynde fra den 7. juli og tre uger frem med en plan om at slutte Tour de France blandt de tre bedste.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close