Nyheder27. december 2013

Jakob Fuglsang: Scorede 16-årig

Tour-de-France-stjernens kæreste er ni år yngre end ham
Jakob Fuglsangs modelkæreste var ikke ældre end en dansk folkeskoleelev, da de mødte hinanden
Jakob Fuglsangs modelkæreste var ikke ældre end en dansk folkeskoleelev, da de mødte hinanden
 Foto: All OverNi års aldersforskel er normalt ikke noget, der får folk til at få kaffen galt i halsen, men når den ældste part kun er 25 år, lugter det selvsagt lidt mere forbudt.

Sådan var det for Astana-cykelrytteren Jakob Fuglsang, da han mødte sin kæreste Loulou Schinker Barsotti for tre år siden. Den kun 16-årige pige var knap nok kønsmoden, men alligevel kvinden i hans liv.

Ni års forskel i så ung en alder. Det var lidt forkert, men føltes ikke sådan. Det fortæller parret i et stort interview med avisen BT.

Jakob Fuglsang og Loulou mødte hinanden til en bogreception i Luxembourg, hvor de bor sammen i dag. Han var der, fordi hans gode ven og kollega Andy Schleck var med i bogen om kendisser fra miniputstaten.

Loulou Schinker Barsotti var med til receptionen, fordi hendes kusine havde været med i Tysklands næste topmodel og derfor også var med i bogen. Der blev kontakten mellem parret skabt og den fortsatte over sms og siden middag. Det skriver BT.

- I begyndelsen var det lidt specielt for mig. Det var en stor mental barriere for mig, at hun var 16 år. Jeg tænkte 'det kan da ikke passe, det her', forklarer Jakob Fuglsang til formiddagsavisen og fortsætter:

- Efter jeg havde været på date med hende, tænkte jeg, at hun da måtte være ældre. Man siger jo, at alder bare er et tal, men jeg må da indrømme, at jeg tænkte 'er det her virkelig godt'?

Pivstil "påske"-kylling: Michael Rasmussen drak sig hønefuld

Men selvom parret i starten af deres forhold mødte mange, der ikke mente, at det kunne være et seriøst forhold, når nu aldersforskellen var så stor, møder de i dag ingen hævede øjenbryn. Hverken fra familie og venner eller tilfælgelig bekendskaber.

- I dag tror folk, at jeg er ældre end Jakob. De tror, at det er Jakob, der er den studerende, og at jeg er 25 år. For mig var det ikke noget problem, at der var en aldersforskel. Jeg var glad for, at jeg havde fundet en, der var ældre. Det er bedre, end at have én, der er for ung, forklarer cykelrytterens unge kæreste, der i dag er ved at uddanne sig indenfor fitness og ernæring.

Men selvom det ikke betyder noget for Loulou, at kæresten er så meget ældre, var kun faktisk slet ikke klar over det, da de lige mødte hinanden.

- Jeg troede, han var 20 år, da jeg mødte ham. Han så så ung ud, siger hun til BT.

Se hvilken anden kendis, der flytter sammen med sin unge kæreste

Sponsoreret indhold