Nyheder8. maj 2017

Du ser du ikke på TV: Frygtede blodforgiftning - beboer kørt til lægen

En beboer i ”Hjem til gården” blev sendt til lægen, efter at der udviklede sig betændelse i et sår på hånden. Betændelsen viste sig som røde streger op langs hånden og armen, og det fik flere til at frygte, at han havde fået blodforgiftning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hjem_til_gaarden.jpg
 (Foto: TV 2)

Der er drama i denne uges udgave af ”Hjem til gården”.

En af beboerne – Kasper Brock Jørgensen – har i længere tid døjet med et sår på hånden, og i denne uge er den hel gal.

Kasper vågner op med ondt i armen – og en tydelig rød streg op langs hånden og armen.

- Det spændte i armen, og da jeg kiggede på den, var der røde streger op fra såret mod albuen, fortæller Kasper til TV 2.

Den garvede ”bonde” tog det hele i stiv arm – men produktionsholdet og de andre på gården var på den anden side noget bekymrede over den sølle arm.

- Pludselig begyndte folk fra produktionen at snakke om, at det kunne være blodforgiftning. Jeg tænkte bare 'Hvad? Slap lige af', fortæller han videre til TV 2.

Kasper blev derfor sendt en tur til lægen for at få undersøgt såret, som han fik allerede i første uge på gården. Her kom han til skade, da han byggede kofolden til gården.

Lægen kunne konstatere, at der rigtignok var gået betændelse i såret – men heldigvis stod det ikke værre til, end at en heftig omgang medicin kunne klare problemet.

Sponsoreret indhold