Frisør-Dennis: Hun er Knudsens nye kunde

Hvem tilhører disse velskabte fortrin?

Hvem tilhører disse velskabte fortrin?

Foto: All Over

Selv om modefrisøren blev fuldstændig forbigået til Danish Beauty Award i torsdags, er der alligevel noget at glæde sig over for kosmetikproducenten.

Stjernerne på den amerikanske østkyst er begyndt at få øjnene op for Dennis Knudsens skønhedsserier. En af hans største fans er popstjernen Avril Lavigne, der er så vild med frisørens produkter, at hun får sendt kasser med hårspray over Atlanten.

Læs også: Jeg vil have et barn

Avril lavigne (Foto: All Over)

- Hun er storforbruger af mine produkter, og jeg skal mødes med hende i næste uge og lige hilse på, siger Dennis Knudsen. Han sponsorerer lige nu Lavigne, og har med den kønne blondine fået sig en omrejsende reklamesøjle.

Læs også: Raser over homo-overfald

Knudsen har længe haft ambitioner om at komme ind på det amerikanske med sine skønhedsserier, og rykker snart en del af forretningen til Hollywood.

- Jeg åbner en skønhedssalon i Los Angeles, hvor der bliver både danske og amerikanske ansatte. Det bliver ikke en almindelig frisør, for vi åbner kun for kunder, der har lavet en aftale i forvejen, siger Dennis Knudsen.

Avril Lavigne fik øjnene op for Dennis Knudsen produkter gennem en af eventmageren Claus Hjelmbaks fremstød for danske produkter i glimmerbyen.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close