Nyheder 13. oktober 2008

Avril Lavigne: Ægteskabet skranter

Sangeren er træt af, at hendes mand opfører sig som om, han er ungkarl
Avril Lavigne giftede sig med Deryck Whibley i juli 2006
Avril Lavigne giftede sig med Deryck Whibley i juli 2006
Foto: All Over

24-årige Avril Lavigne er ved at have fået nok af at hendes mand, Sum 41 sangeren Deryck Whibley, ter sig som om han er single og vælter sig i sprut og damer.

Det to år lange ægteskab mellem de to sangere ser derfor ud til at lakke mod enden. Dråben, som efter sigende, fik bægeret til at flyde over var, da Avril Lavigne fornylig optrådte i Kina og manden ved samme lejlighed gav den alt, hvad den kunne trække hjemme i Los Angeles.

Mens konen var på scenen hyggede Deryck Whibley sig gevaldigt med en hot ung brunette på et fashionabelt diskotek.

- Det så ud til, at Deryck og pigen ikke kunne holde fingrene fra hinanden. De gned sig op ad hinanden i en privat krog og Deryck havde sin arm omkrig hende og flettede fingre med hende, fortæller en kilde fra natklubben til National Enquirer.

Hver sit liv

Det kommer dog ikke bag på parrets venner, at gemalen slår sig løs så snart Avril Lavigne er ude af døren. Ifølge kilder helt tæt på parret har de længe levet næsten separate liv på det seneste.

Mens Avril har været på turné har parret prøvet at holde deres skrantende ægteskab ved lige via telefon og e-mails, men det står ikke til at redde.

- Avril og Deryck er gledet fra hinanden igennem flere måneder, siger den velinformerede kilde.

Sponsoreret indhold