Nyheder5. august 2009

Dennis Knudsen: Jeg vil have et barn

Kendisfrisørens biologiske ur er begyndt at tikke, og trods sine seksuelle præferencer ønsker han brændende at blive far
Dennis Knudsen er klar til at formere sig
Dennis Knudsen er klar til at formere sig
 Foto: Thomas Laursen

Det er ingen hemmelighed, at Dennis Knudsen foretrækker at dele sin seng med en mand frem for en kvinde, men nu fortæller de kendtes stylist, at han godt kan komme i tanke om en enkelt ting, han kan bruge en kvinde til.

Dennis Knudsen har nemlig en stor drøm om at blive far.

- Jeg er 46 år, og der er meget, som jeg ikke har nået endnu. Jeg har ikke fået børn endnu, og mit biologiske ur er begyndt at tikke. Jeg vil gerne have børn, hvis bare jeg kan finde den rigtige kvinde, der vil respektere mit liv, og hvad jeg står for, siger Dennis Knudsen til B.T.

Håbet om at blive far er ikke nogen ny, fiks idé, som Dennis Knudsen pludselig har fået. Allerede for 10 år siden forsøgte han at få et barn sammen med en kvinde fra et lesbisk forhold.

Skulle det lykkes for Dennis Knudsen at finde den ideelle mor til sit barn, tager han udfordringerne stille og roligt, i takt med at de kommer.

- Jeg har heller ikke rigtig gjort mig nogen tanker om, hvordan det rent praktisk kan fungere, om vi skal bo sammen i hver sin ende af et hus og have noget hjælp. Men det finder vi nok ud af, siger Dennis til avisen.

Sponsoreret indhold