Nyheder28. februar 2013

Steffen Brandt: Jeg skal bæres ud

TV-2-forsangeren kommer til at arbejde, til han dør
Steffen Brandt har langt fra skrevet sin sidste sang.
Steffen Brandt har langt fra skrevet sin sidste sang.
 Foto: Kaspar WenstrupBare fordi man er en af dansk musiks "grand old men", er der ingen grund til at læne sig tilbage, hvile på laurbærrene og blot nyde sit otium.

I hvert fald ikke hvis man er Steffen Brandt.

Den 59-årige forsanger i "Danmarks kedeligste orkester", som TV-2 ironisk kalder sig selv, har nemlig ingen planer om at stoppe med at skrive sange.

- Hvis man lever og er nysgerrig, har man noget at skrive om. Jeg kan ikke mærke, at jeg skulle være blevet mindre nysgerrig med årene - tværtimod, fortæller Steffen Brandt til seoghør.dk.

Steffen Brandt: Bedre end Sanne

Den jordnære aarhusianer mener, at der er masser af emner, der trænger til at blive skrevet om for tiden, og at det er vigtigt, at historien, om den verden vi lever, bliver fortalt.

- Der er brug for, at nogle skriver om den, og det melder jeg mig gerne frivilligt til som én ud af mange gode sangskrivere, siger Steffen Brandt og tilføjer med et skævt smil:

- Så vi skal bæres ud.

Steffen Brandt og resten af TV-2 kan opleves i Tivoli til Fredagsrock den 17. maj, hvor bandet spiller i alt 30 sange fra deres tre seneste album, "De første kærester på månen", "For dig ku' jeg gøre alting" og "Showtime".

Steffen Brandt er drukmester

Sponsoreret indhold