Nyheder9. april 2017

Se billedet: Forelsket komiker hylder hustru

Nikolaj Stokholm giftede sig med Isabella Stokholm i oktober, og kærligheden blomstrer fortsat mellem parret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/par_2.jpg
 Foto: All Over Press)

Det var kærlighed ved første blik, da den danske komiker Nikolaj Stokholm faldt pladask for studinen Isabella Jøhnke efter en optræden i Frankrig.

Siden blomstrede kærligheden mellem parret, og i oktober sidste år ringede bryllupsklokkerne for de to turtelduer, der siden har kunnet kalde sig mand og kone.

Lørdag kunne parret således fejre halvårsdag som ægtefolk, og det ser langt fra ud til, at parrets forelskelse er aftaget.

I dagens anledning delte "Sjit Happens"-skuespilleren et billede af sig selv sammen med Isabella, der siden oktober har kunnet kalde sig Stokholm til efternavn.

- I et halvt år har jeg kunnet kalde mig for verdens heldigste mand. Fordi jeg i et halvt år har været gift med det fineste, der eksisterer. Nemlig selveste fru Stokholm, skriver den 27-årige standupkomiker til billedet.

- Og så tager jeg glædeligt kysseeksemen med i pakken, tilføjer han og hentyder til den udtværede læbestift, både han og hustruen har rundt om munden.

Nikolaj Stokholm har kendt Isabella Stokholm siden 2013, hvor han optrådte for en gruppe gymnasieelever på skitur i Frankrig.

I sin klumme på det online livsstilsunivers Chrichri.dk har han tidligere fortalt, at han faldt pladask for studinen.

Efter to års forhold friede han til sin udkårne, som han ynder at kalde "mussemor", og den 8. oktober sidste år kulminerede kærligheden i et bryllup i Grundtvigs Kirke i København.

Zulu-stjernen har tidligere fortalt, at brylluppet var meget følelsesladet, og at han kneb et par tårer, da han så sin forlovede gå op ad kirkegulvet.

- Det var på alles læber, da Frederik og Mary blev gift, at han var en rørt mand. Jeg vil sige i forhold til mig, var kronprinsen en følelseskold viking. Det stod ud af mig, så mine brilleglas duggede, og min storebror forsynede mig med servietter, skrev Stokholm i november i sin klumme på Chrichri.dk.

- Det var det smukkeste og mest højtidelige, at hun kom gående der og havde gjort sig så fin og umage - kun fordi hun vil sige ja til mig. Det kunne selv gode gamle stokkemand ikke stå tilbage for, skrev Nikolaj Stokholm.

Flere danske kendisser var på gæstelisten til brylluppet - heriblandt X Factor-værtinden Sofie Linde, tv-personligheden Bubber og komikerkollegaen Geo.

Se billedet fra halvårsdagen her:

Sponsoreret indhold