Nyheder19. december 2014

Forelsket Gift ved første blik-par: - Vi skal holde jul sammen

Jakob og Katrine skal fejre jul i Jylland
Af af

Kærligheden blomstrer: Nu flytter ’Lillemor’ hjem til JakobDet kom nok ikke som den største overraskelse, at Katrine og Jakob forblev sammen efter at have medvirket i DRs seer-succes 'Gift ved første blik' - og kærligheden blomstrer så meget, at parret ikke kan undvære hinanden i julen. Den holder de derfor sammen hos Katrines familie i Jylland, fortæller det forelskede par til SE og HØR.

- I år holder Jakob og jeg jul i skønne Jylland med noget af min familie. Vi ville gerne have været ude at rejse, da det kunne være rart at komme lidt væk fra alt det her medieræs, men måtte desværre indse, at pengene ikke rækker til det i denne omgang. Måske næste år?, lyder det spørgende fra Katrine.

Jakob er bestemt ikke den største fan af julen, men han glæder sig alligevel til at tilbringe tid med sin 'Lillemor' i helligdagene. For så får parret endnu mere tid til at komme tæt på hinanden - og parret får tilmed mulighed for at komme ordentligt på plads i Jakobs lejlighed i Hvidovre, hvor Katrine flytter ind lørdag den 20. december.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Har eksperterne fejlet?

- Det bliver rart med nogle fridage sammen, så Katrine kan komme rigtigt på plads hjemme hos os, siger Jakob til SE og HØR og tilføjer, at noget af julen nok også skal bruges på at arbejde med hans velgørenhedsprojekt FundRacers.

30-årige Jakob og 28-årige Katrine mødte første gang hinanden på Rådhuset, da de skulle sige ja til hinanden i DR-programmet 'Gift ved første blik', der blev sendt i efteråret. Og de klikkede godt fra allerførste øjeblik; de fandt hurtigt et fælles sprog, grinede meget og virkede på alle måder til at nyde hinandens selskab - både på deres romantiske bryllupsrejse til Malaga, og efter at Katrine - for en stund - flyttede ind i Jakobs lille lejlighed i Hvidovre.

LÆS OGSÅ: Problemer i Gift ved første blik: Nu skal alle til parterapeut

Nu flytter Katrine så permanent ind hos Jakob, og det er noget, hun ser frem til - også selvom hun i programmet gav udtryk for, at hun ville savne Aarhus.

- I starten var jeg jo ret bekymret for, at skulle flytte, men bekymringen er dog efterhånden forduftet. Selvfølgelig bliver det stadig pisse hårdt at skulle undvære Aarhus og veninderne, men lige nu har jeg fokus på, at jeg samtidig kan få et tættere forhold til mine to søstre, som bor i hhv. Rødovre og Lyngby, og så har jeg også veninder i byen, som jeg nu kan få set noget oftere. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget!, siger Katrine til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Jakob og Katrine: Vi har fået et barn

'Gift ved første blik' rullede over skærmen i efteråret, hvor seeren kunne følge fire par, der var blevet smedet sammen af forskellige eksperter. Alle fire par lod sig skille, men Jakob og Katrine forblev kærester, efter programmet og eksperimentet lukkede og slukkede.

De tre andre par, Pia & Frank, Jeannette & Lars og Carina & Peter, valgte helt at gå hver til sit: Ingen følte, at der var opstået kærlighed, følelser eller tosomhed nok til at fortsætte det arrangerede ægteskab.

Herunder kan du se flere billeder af Katrine og Jakob:

Sponsoreret indhold