Nyheder26. august 2018

Sarah Zobel efter bruddet fra Burhan: Følte mig som en falliterklæring

Sarah Zobel og Burhan G gik fra hinanden tidligere i år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dma7.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Sarah Zobel og Burhan G gik fra hinanden i januar i år, efter de havde været kærester i seks år.

Bruddet fik Sarah Zobel til at føle sig som en falliterklæring.

Det fortæller hun i et interview med B.T.

- Først var der et brud med min eksmand, og så et nyt brud, så det var dobbelt op på smerte ifht mine børn. Det en sorg at bryde en familie op, som man næsten lige har startet. Det ligger der utrolig meget smerte i. Der var også et håb om, at vi skulle skabe den her familie sammen, så det er jo en sørgelig situation. Jeg følte mig som en falliterklæring, for hver gang man går ind til hinanden og skaber børn, så ligger der en drøm eller forhåbning om, at man sammen kan skabe et familieliv, fortæller Zobel i interviewet.

Tidligere i år fortalte hun i et interview med Femina, hvordan hun var ved at komme ovenpå igen.

- Mit liv lige nu ser sådan ud, at jeg bor alene med tre børn i meget forskellige aldre. Det er selvfølgelig delt op, fordi der er to fædre. Jeg har de to store hver anden uge og den lille det meste af tiden. Jeg synes, hånden på hjertet, at jeg har haft lige lovlig mange skift de sidste fem-seks år i mit liv. Jeg trænger til noget ro. Det tager tid at blive hel igen. Og det her er endnu en omgang... hvor jeg skal slå rødder et nyt sted, fortalte 44-årige Sarah Zobel i interviewet.

Det var på Instagram, at parret i januar afslørede, at de ikke længere var sammen.

- Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi (Sarah og Jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse, skrev parret.

Sarah Zobel udkommer i næste uge med bogen "Det gør ondt i maven, mor", der handler om børn og børneopdragelse.

Stormende forelsket

Burhan G og jetsetteren Sarah Zobel, blev stormende forelsket i hinanden tilbage i 2012 – mens Sarah Zobel stadig var gift med sin mand gennem 13 år, balletdanseren Alexander Kølpin.

Kærligheden mellem Burhan G og Sarah Zobel resulterede i en svær skilsmisse mellem jetsetteren og Alexander Kølpin, som desuden var far til hendes to børn.

På sidelinjen stod Burhan G – og det var en hård tid. Det fortalte den 34-årige sanger da han sidste år deltog i ”Toppen af poppen”.

- Der var rigtig meget ballade omkring den situation, altså, når der er sådan noget som skilsmisse og børn involveret, så bliver man lige pludselig en del af en film, man ikke vil være med i. Det var virkelig hårdt, fortalte Burhan G i ”Toppen af poppen” om dét at stå på sidelinjen i en svær skilsmissesag.

Sarah Zobel har også tidligere fortalt, hvor hårdt det var, da hun blev skilt fra Alexander Kølpin.

- Det er hårdere og sværere, end du overhovedet kan forestille dig. Selvom du føler dig klar til at rykke videre i dit liv og har taget beslutningen, er det en enorm livsomvæltning, fortalte Sarah Zobel til BT for et par år siden.

Sarah Zobel og Burhan G blev i 2015 forældre til sønnen Dallas, der kom til verden den 29. december.

Sponsoreret indhold