Følelsesmæssig mavepuster og en rørt Sara Maria

Det er en følelsesmæssig oplevelse for begge de danseglade piger Sara Maria Franch-Mærkedahl og Anne Sofie Espersen, når de i aften får afdøde-kontakt med nogle af deres nærmeste.

Det er en følelsesmæssig oplevelse for begge de danseglade piger Sara Maria Franch-Mærkedahl og Anne Sofie Espersen, når de i aften får afdøde-kontakt med nogle af deres nærmeste.

Foto: Kaspar Wenstrup og Mikael Rieck

Der er mange følelser i spil i aftenens afsnit af "Nærkontakt". 
Tidligere kunne vi fortælle om, hvordan Bubber var noget skeptisk overfor programmets spirtuelle vejledere. 

Det er dog ikke alle deltagere, der er helt så afvisende overfor "den anden verden". 

Aftenens to andre deltagere Sara Maria Franch-Mærkedahl og Anne Sofie Espersen er noget mere åbne end Bubber over for idéen om afdøde-kontakt. 

Anne Sofie Espersen får sig i hvert fald noget af en overraskelse, da det clairvoyante medie Sebbastian får en besked om årstallet 2008.

- Det er ret vildt, at det lige kommer op det år. 2008 er sådan et skelsættende år for mig, fordi jeg blev skilt, og vores hus blev solgt, fortæller Espersen

Det er ikke kun Anne Sofie, der får sig en noget rørende oplevelse. 
Også "Vild med dans"-vinderen Sara Maria Franch-Mærkedahl får følelserne helt uden på tøjet i aftenens afsnit. 

Mediet Sebbastian får nemlig afdøde-kontakt med Sara Marias stedfar. 
Noget som også mediet Sebbastian bliver tydeligt mærket af, da han pludselig bryder ud i gråd. Tilsyneladende skulle det dog være stedfaren, der grædende siger undskyld gennem Sebbastian. 

- I det øjeblik der er jeg overbevist om, at det er min stedfar, der græder for at fortælle, at han er ked af det, siger en rørt Sara Maria

Hvem der er i kontakt med Anne Sofie Espersen, og hvad det er stedfaren er ked af, må du vente og se til i aften klokken 21, når programmet ruller over skærmen på Kanal 4.  

Indtil da kan du se klip fra aftenens rørende afsnit herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close