Nyheder29. april 2018

Flyttefest: Keld og Hilda har fået elevator

Forhindringerne har været mange, men endelig kunne Keld og Hilda Heick flytte ind i deres nye hus i Trørød, hvor de planlægger at blive til deres dages ende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/keld_og_hilda.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Bertil tripper lidt forvirret 
omkring i de nye omgivelser mellem flyttemænd og -kasser, indtil den fireårige puddel opgiver og lægger sig ned i et hjørne for at anskue det hele lidt på afstand.

72-årige Keld har mest lyst til også at falde omkuld i den ene lænestol, som flyttemændene har stillet midt i stuen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20180419_dm_keld_og_hilda_flytter_035.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Kelds cd-samling er sirligt ordnet og på plads, ligesom en samling af hans og Hildas allerførste singleplader også er flyttet med. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg fatter ikke, hvor den er blevet af. Har nogen set en sort mappe, eller har jeg mon glemt den der, hvor vi spillede i går? Hildaaaaa...

Igennem længere tid har parret været i gang med at pakke huset i Sverige ned i pauserne mellem diverse optrædener og arrangementer.

Onsdag i sidste uge pakkede de til kl. 2 om natten, og selv denne flyttedag skal de lige i teatret om aftenen og se ”The Book of Mormon”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/keld_og_hilda_5.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Til daglig skal den ikke bruges foreløbig, men det er nu smart med en elevator, når man flytter, synes Keld og Hilda. (Foto: Dan Mariegaard)

– Vi er ikke ret gode til at sige nej, og vi glæder os da også. Men vi kan godt mærke, at vi har rundet de 70. Det tager noget mere på kræfterne end de andre gange, vi har flyttet, siger Hilda.

Fremtidssikret hus

Det bliver også sidste gang, de skal på den flyttegalej, forsikrer de.

Af samme grund har de fået elevator i deres toplanshus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/keld_og_hilda_3.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)
Parret har med professionel hjælp selv designet huset fra Lind & Risør, som er uden rejsning, så de kan se skoven, når de sidder i haven. (Foto: Dan Mariegaard)

– Lind & Risør gav os et godt tilbud, for det var første gang, de har lavet elevator i et almindeligt hus, fortæller 71-årige Hilda.

Elevatoren er en fremtidssikring for dem selv, men også af hensyn til nogle af deres dårligt gående venner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/keld_og_hilda_4.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Puha! Det bliver nu dejligt, når det hele er på plads. Keld tager et velfortjent hvil i stuens indtil videre eneste stol. (Foto: Dan Mariegaard)

– Vi vil jo ikke risikere, at de ikke kan komme og besøge os, og så er den jo også god til store indkøb. Men for os er den ellers forbudt område foreløbig. Vi har godt af trapperne, siger Hilda.

Sponsoreret indhold