Fie vandt en pris ved Guldtuben, så kom hun til at smide den væk

Video: Kaspar Wenstrup, Journalist: Emil Minana

Fie Laursen er vant til det der med at vinde priser, faktisk så vant til det, at hun ikke holder særligt godt fast på dem, når hun har fået dem i hånden. 

I går var hun nemlig til Guldtuben, hvor hun vandt prisen for årets sang, men da SE og HØR mødte hende efter showet, så var der ingen award at vise frem.

Fie var nemlig kommet til at smide den væk.

- Hvor er prisen henne, spurgte vi den unge blogger. 

- Den har jeg lige mistet. Men jeg er sikker på, at jeg får en ny af dem, hvis jeg spørger pænt, svarede Fie og kom med en forklaring på, hvordan den sådan kunne forsvinde.

- Det er bare fordi, jeg har danset så meget. For så kom lækre TopGunn og sådan noget. Og så dansede jeg. Og nu er der en, der har taget den, fortalte Fie. 

Hvis Fie ikke havde smidt awarden væk, så havde hun en klar idé om, hvor den skulle stå i hendes nye lejlighed. 

- Den skulle stå ved siden af alle mine andre awards. 

Selvom Fie Laursen altså kunne tage prisen hjem for årets sang, så er det første gang, at hun har været til et awardshow, hvor hun ikke har hevet alle de priser hjem, som hun har været nomineret til.

- Jeg er faktisk aldrig blevet nomineret til noget uden at vinde det. Så det er ret vildt, at jeg har tabt nogle i aften, fortæller Fie. 

Faktisk var hun heller ikke sikker på, at hun ville løbe med den pris, som hun endte med at gå hjem med. 

- Jeg havde overhovedet ikke regnet med det. Jeg stod og sagde til min ven Albert: "Du vinder den". Fordi Albert har lavet flere sange. Han var nomineret i to sange, fortæller Fie. 

Det er sangen "Justin", som Fie har vundet prisen for årets sang for. Hendes musikvideo til sangen, hvor hun slanger sig kælent på en lyserød seng, har da også fået mere end 1,5 millioner visninger på YouTube. 

Det er også i musikvideoen til "Justin", at hun snaver med "Paradise Hotel"-fyren Jonas Ptak.

Du kan se hele interviewet med Fie Laursen i toppen af artiklen

Se alle billederne fra den røde løber ved årets Guldtuben i galleriet herunder

Guldtuben 2017 - Rød løber

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close