Fie Laursen snaver med "Paradise"-Jonas

Foto: Peter Grosen All Over

Vi håber for Fie Laursen, at hun selv kan finde ud af, hvad der er hoved og hale i hendes kærlighedsliv. For det virker til at være temmeligt rodet.

På Fies Instagram kan man nemlig se, at hun kysser med "Paradise Hotel"-fyren Jonas Ptak, og til billedet har hun sat et lille hjerte. 

Noget kunne altså tyde på, at de to har fundet ud af, at de har god kemi.

Artiklen fortsætter efter billedet

@bisyofficial

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Vi skal dog ikke langt tilbage i kalenderen, før at Fie kyssede med en helt anden fyr. I juni kom det nemlig frem, at hun var blevet kæreste med YouTuberen Hans-Peter Matzen

Hans-Peter Matzen skulle hun angiveligt have været forelsket i. 

- Fra første gang den her søde jyde stod i min entre, med sit skæve smil og sagde ‘mojn’ har jeg haft sommerfugle i maven, hver gang hans navn er blevet nævnt. Jeg har datet siden min sidste kæreste – både drenge og piger, uden held og uden at mærke følelsen af forelskelse og tryghed. Med ham her, så føler jeg mig tryg og jeg føler vores forhold er stabilt, skrev Fie på sin blog.

Der gik dog kun små tre uger, før det forhold var forbi igen. Dengang sagde Fie, at det simpelthen var gået for hurtigt for hende i forhold til at pludselig at være i et forhold.

- Det her forhold er gået fuldstændigt hurtigt. Vi har været sammen i, like, en måned. Det er gået alt for hurtigt. Det er gået så hurtigt, at jeg nogle gange har stoppet op og tænkt: ‘Fuck!’, sagde hun i juni

Den opmærksomme Fie-følger vil dog også kunne huske, at det ikke er mange måneder siden, at Fie Laursen stod frem og fortalte, at hun nu var begyndt at date piger. 

Det gjorde hun, da hun stod på scenen ved årets Reality Awards

- Det er faktisk tit, at jeg har matchet med piger, og så har de været sådan ”Er det en faker?”, for jeg har aldrig stået frem med det, fortalte Fie til SE og HØR, da hun netop havde afsløret, at hun var biseksuel.

Du kan høre Fie fortælle om sin biseksualitet i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Du kan se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder

Fie Laursen LDN

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close