Fie Laursens nye sang: Jeg kan ikke sige nej

Galleri: Nye frække billeder med Fie Laursen i undertøj december 2016

Hun er ikke kendt som den store sanger, men fra i dag kan du alligevel høre bloggerens stemme på en helt ny sang, som Fie Laursen håber bliver et nyt sommerhit.

Sangen hedder "Justin", og den handler om, hvordan Fie Laursen er god til at sige nej til de fleste fyre.

Men hvis nu popstjernen Justin Bieber tilbød sig, så ville hun uden tvivl sige "ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja"

- Som i ved har jeg arbejdet på ny musik og der er nu det jeg håber, bliver et sommerhit på vej!, skriver Fie Laursen selv på sin blog.

Og selvom man endnu ikke kender den kontroversielle blogger og forfatter for musik, så har det fyldt hele hendes liv, fortæller hun også på sin blog

- Jeg har altid elsket musik, skrevet og sunget hele mit liv men jeg er altid blevet sat imellem bloggen og musikken. Jeg fik tilbudt en kontrakt hos et af de største labels, som sagde at hvis jeg slettede ALLE mine videoer og mine indlæg så ville jeg få den pladekontrakt.

- Jeg sagde nej, nærmest med tåre ned af kinderne fordi musikken er min store drøm, men de socialemedier er en del af mig og jeg elsker kontakten jeg har med folk og jeg elsker ærligheden bag, det jeg poster. Det er råt og ærligt, iforhold til alt opsat, som musikvideoer fx.

- Jeg har nu kæmpet for selv at kunne komme igang med musikken, uden et pladeselvskab der hiver mig i nakken og beder mig slette alt, jeg har postet før i tiden og beder mig stoppe med Youtube/Blog… Og nu er der musik på vej og denne sang der udkommer er kun starten. Jeg satser efter at lave musik ved siden af det online univers. Ingen skal tvinge mig til at vælge, om jeg så skal kæmpe lidt ekstra så gør jeg det, fortæller hun selv på bloggen. 

Den senere tid er Fie Laursen dog mest kendt for at lægge et nøgenbillede ud af sig selv, samt at hun er biseksuel

Du kan den nye sang om Justin Bieber her:

Du kan se billeder af Fie Laursen i galleriet herunder:

Galleri: Nye frække billeder med Fie Laursen i undertøj december 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close