Nyheder5. december 2010

Fetterlein: Kæreste-jul i New York

Den konkursramte tennisspiller skal fyre dollars af og fejre højtiden med manér
Frederik Fetterlein flygter fra den danske jul
Frederik Fetterlein flygter fra den danske jul
 Foto: All Over

Selv om den 40-årige tennisspiller for blot 3 måneder siden blev erklæret konkurs, forhindrer det ham ikke i at brænde penge af. Derfor har han inviteret sin kommende kone, 25-årige Charlotte Damberg, på romantisk juleferie på den anden side af Atlanten.

Læs også: Fetterlein: Mistænkt for at tage kokain

- Vi, det vil sige mig, kæresten og min lillebror, holder jul i New York. Vi tager af sted allerede den 21. december og pakker nok lidt julepynt i bagagen, så vi kan pynte op derovre. Heldigvis er der jo også steder som serverer dansk-inspireret mad, så der spiser vi nok juleaften. Og så kan vi jo holde amerikansk jul den 25., fortæller Fetterlein til Ekstra Bladet.

Læs også: Fetterlein: Se min nye kæreste

Tennis-charmøren planlægger også at hoppe ind i det nye år i New York.

- At turen går til New York skyldes blandet andet, at jeg ikke skal holde jul med børnene i år. Så man kan jo lige så godt rejse væk. Jeg tror ikke, det bliver det store gaveræs derovre, men gaverne til underne og de andre herhjemme bliver afleveret inden jul og bliver på niveau med tidligere år, uddyber han.

Læs også: Fetterlein: Har tabt 20 millioner

Fetterlein går i øjeblikket og planlægger et kæmpe sommerbryllup med sin 25-årige kæreste, der skal foregå på et slot i Frankrig. Gæstelisten kommer ifølge Fetterlein til at indeholde alt godt fra den danske kendis-verden, blandt andet reality-stjernen Sidney Lee.


Sponsoreret indhold