Frederik Fetterlein: Har tabt 20 millioner

Pengene er fosset ud af Fetterleins konto de seneste år

Pengene er fosset ud af Fetterleins konto de seneste år

Foto: Niels S. Andersen

- De seneste 5-7 år har jeg vel tabt i omegnen af 20 millioner kroner på aktier og ejendomme.

Det er en hudløst ærlig Frederik Fetterlein, som i dag stiller op i Ekstra Bladet og fortæller avisen om sine økonomiske problemer.

Læs også: Frederik Fetterlein: Nu som ejendomsspekulant

Blandt andet skylder ekstennisstjernen en udlejer 65.000 kroner for leje af en penthouselejlighed på det mondæne Islands Brygge i København. Her boede Fetterlein sammen med sin ekskæreste, Saseline, fra januar 2008 til marts 2009.

Men i løbet af de 14 måneder blev der kun betalt husleje i de 10, og derfor er en advokat nu sat på sagen.

Banken har taget magten

- Det er rigtigt. Jeg indrømmer 100 procent, at jeg skylder ham de penge, og jeg lover, at han får dem meget snart, bedyrer Fetterlein, som også skylder en urmager 190.000 kroner for 2 Rolex-ure, til avisen.

Det er finanskrisen og en række dårlige investeringer, der har tæret hårdt på den tidligere models økonomi.

Læs også: Frederik Fetterlein: Nedtur

- Jeg har heldigvis ikke været ude at låne og har kun tabt mine egne penge. Der er bare ikke noget at gøre ved det. Jeg får det ikke bedre af at gå og ærgre mig over det. Jeg har stadig lidt penge, men det er slet, slet ikke det samme, som jeg havde tidligere, forklarer en ærlig Fetterlein.

- Nu er min bank blevet forsigtig og har taget magten - mine regninger og min gæld skal betales i den rigtige rækkefølge, fortæller Fetterlein og lover altså, at pengene nok skal blive betalt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close