Nyheder23. juli 2010

Fetterlein: Se min nye kæreste

Eks-tennisspilleren er ellers kendt for at charmere trusserne af alle tøserne, men nu er han blevet forelsket. Se hende her
I en alder af 40 år prøver Frederik Fetterlein nu at falde til ro med en ny kæreste
I en alder af 40 år prøver Frederik Fetterlein nu at falde til ro med en ny kæreste
 Foto: Claus Poulsen

Han er glad. Han er rigtig glad. For det kan godt være, at økonomien sejler, og at han har problemer med at betale sin gæld, men kærligheden har Frederik Fetterlein, 40, tjek på.

Læs også: Fetterlein mistænkt for kokainbesiddelse
Den udkårne blondine hedder Charlotte Damberg, studerer på Copenhagen Business School og parret har kendt hinanden i et par måneder.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/fetterleinsfissetekst1-jpg.jpg


Charlotte Damberg (Foto: Facebook)

- Vi tilbragte en uge sammen i St. Tropez, hvor vi var til bryllup hos en af mine bedste venner. Og her kunne jeg mærke, at det bare var helt rigtigt med os. Jeg er virkelig, virkelig glad for hende, fortæller Frederik Fetterlein til MSN Starlounge.

Lige nu er kæresteparret i Skagen, hvor de skal tilbringe nogle dage sammen med fælles venner. Selv om alt går som det skal, var Amors pil bestemt ikke en Frederik Fetterlein havde forventet at blive ramt af.

Læs også: Fetterlein i ny skandale

- Jeg må indrømme, at jeg slet ikke har haft lyst til at få en kæreste. Det er så bare ikke noget man bestemmer selv. For så møder jeg hende, og hun er bare verdens dejligste og mest ukomplicerede kvinde, siger Frederik til MSN Starlounge.

Se flere billeder af det kyssende par herSponsoreret indhold