Nyheder30. januar 2018

"Fast and Furious Live" kommer til Danmark

Serien Fast and "Furious" med de voldtunede biler er blevet til et arenashow, og til sommer får danske fans fornøjelsen af motorlarm og udskridninger i Royal Arena.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dsc_4784_preview.jpeg

Oktanhungrende drengerøve og piger kan godt begynde at gnide sig i hænderne og pudse alufælgene.

For den lynhurtige serie "Fast and The Furious" kommer til Danmark. Denne gang ikke i biffen, som de pleje,r men som et show, hvor professionelle stuntkører giver den gas i en arena.

Titlen er "Fast and Furious Live", og det havde premiere tidligere på måneden i Londons O2 arena, hvor SE og HØR var inviteret med for at se, høre og ikke mindst lugte de hurtige biler.

For brændt gummi og brølende V12-motorer går hånd i hånd både i filmene, men også i det nye liveshow, hvor fans kommer helt tæt på de voldtunede biler fra både Japan, USA og Italien.

Der er lavet otte film i serien indtil videre, og der er to mere i produktion, som får premiere (i biffen denne gang) i 2019 og 2021.

Filmene har genereret mere end 3.9 milliarder dollar i omsætning og 60 millioner fans følger med via de sociale medier.

Det er netop gennem denne serie, at den nu afdøde skuespiller Paul Walker blev berømt. Stjernen døde i november 2013 til et velgørenhedsarrangement i USA, hvor han fik en køretur i det ultrasjældne og dyre Porsche Carrera GT.

Walker bliver da også mindet i det nye show, hvilket publikum i London kunne lide.

Du kan købe billetter til en drengerøvsaften i Royal Arena i København 15. - 17. juni her.

Du kan se billeder fra Paul Walkers liv i det store galleri herunder:

Paul Walker - billeder fra hans liv

Sponsoreret indhold