Farvel til mono-brynene

Denne unge dame har fået skilt sine øjenbryn ad

Denne unge dame har fået skilt sine øjenbryn ad

Foto: All Over

Endelig skete det. Madonnas datter Lourdes har fået plukket brynene. Den store snegl hen over panden er blevet delt i to, og det får Lourdes til at fremstå som en smuk teenager.

Læs også: Madonna: Se min nye datter

Pigen har fra barnsben af lidt af kraftig hårvækst, hvilket ikke er underligt, når man kigger på forældrene. Mor Madonna havde selv i 80'erne nogle overordentlig store bryn, og faderen, cubanske Carlos Leon, har heller ikke stået bagest i køen, da der blev delt hår ud.


I "gamle" dag med mor og monobryn (Foto: All Over)

Lourdes, som netop er fyldt 13 år, går tydeligvis mere og mere op i sit udseende. Ud over ansigtshårene er bøjlen på tænderne også røget, og i England og USA har modeeksperter travlt med at kalde popbarnet for det nye stilikon.


Nu med mor og adskilte skovsnegle (Foto: All Over)

Det har hun også arvet fra sin mor, der har skabt mange trends gennem tiden. Tænk bare på de store kors om halsen og undertøj uden på tøjet, som alle pludselig rendte rundt med.

Læs også: Madonna: I trekantsdrama

Mor og datter har udnyttet deres modeøje og er netop i gang med at lancere deres nye tøjlinje Material Girl. Det hjælper helt sikkert på salget, at begge fremstår som smukke kvinder med dertilhørende symmetriske og adskilte øjenbryn.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close