Nyheder7. juli 2009

Madonna: Se min nye datter

Popstjernen leger kernefamilie med nyadopterede Mercy, hendes 3 andre børn og eksmanden Guy i London
Madonna med sin lille datter på ryggen, der allerede har fået den karakteristiske røde kabbalahsnor om håndleddet
Madonna med sin lille datter på ryggen, der allerede har fået den karakteristiske røde kabbalahsnor om håndleddet
 Foto: All Over

En stor, lykkelig familie. Det indtryk giver de nye billeder af Madonna og den pukkelryggede, til trods for at popstjernen netop er blevet skilt fra Guy Ritchie. Alligevel mødes de tidligere turtelduer stadig og tilbringer tid sammen med de mange børn.

Lille Mercy, som Madonna netop har adopteret fra Malawi, var selvfølgelig også med på familieturen, selv om Guy ikke har været med inde over den adoption. Han var til gengæld med til at hente storebror David til London fra det afrikanske land, da ægteskabet mellem Madonna og ham gik godt.

Hele familien havde været en tur i det lokale kabbalahcenter i London, inden turen gik hjemad til huset i den britiske hovedstad. Madonna har købt et hus lige i nærheden af eksen, så børnene får set så meget til begge forældre som muligt.

Både Madonna og Guy går meget op i deres tro, der er en gren af jødisk mystik. Børnene kommer også ofte med i det religiøse center, som Mercy James nu er blevet introduceret til. Kun et par timer efter den lille pige landede i London, slæbte popstjernen hende nemlig med til et møde.

Sponsoreret indhold