Se billederne: Daniel Agger som tatovør

Daniel Agger er en mand med mange talenter - se ham som tatovør

Daniel Agger er en mand med mange talenter - se ham som tatovør

Foto: Mikael Rieck

At Daniel Agger er vild med tatoveringer kommer sikkert ikke bag på nogle. Han har nemlig et utal af permanente tegninger rundt omkring på kroppen, bl.a. en stor viking, sine sønners navne og den meget omtalte "You'll never walk alone" som sidder på knoerne.

LÆS OGSÅ: Agger-familien i sorg: Hunden døde hos frisøren

Men den 30-årige Brøndby-spiller kan altså også selv fører blæknålen.

Mandag lavede han således et par tatoveringer på nogle Brøndby fans. Det skriver han på twitter, hvor han også har lagt et par billeder ud af sine værker.

LÆS OGSÅ: Daniel Agger: Hyldet i Brøndby

Det er åbenbart ikke første gang, at landsholdsanføreren fører nålen. På twitter skriver han i hvert fald, at det er hans første tatovering i 10 år.

LÆS OGSÅ: Daniel Agger: Trendy kloakmand

Daniel Agger er en mand med mange jern i ilden. Ved siden af sin succesfulde fodboldkarriere er han også medejer af en pub og et kloakfirma. Og for et år siden gik han med i et projekt om at lave en hjemmeside, hvor man kan købe og sælge tatoveringsdesigns.

LÆS OGSÅ: L.O.C: Nu som tatovør

- Det er jo noget, der interesserer mig. Du skal være passioneret, når du går ind i noget. Ellers er det ikke rigtigt for dig. Du skal gå op i det. Jeg har jo mange forretninger i forvejen. Det er jo det, jeg tænker, at jeg skal leve af, når jeg stopper med fodbolden, sagde Daniel Agger dengang til BT.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close