Nyheder 13. maj 2017

Familien Zobel: Lånte fjer, affærer, druk og meget mere

Zobel-familiens tre kvinder, Rigmor, Sarah og Henriette, er skyld i den ene skandale efter den anden.
(Foto: Thomas Laursen)

Sanseløst beruset pløjer 54-årige Henriette Zobel sin bil gennem Københavns gader. Peter Zobels ekskone påkører en anden bil, og sagen ender med bøde, betinget fængselsdom, frakendelse af kørekortet, beslaglæggelse af bil og behandling for alkoholisme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

43-årige Sarah Zobel – Peter Zobels yngste datter – forelsker sig i en ni år yngre popstjerne med kurdiske rødder og får et barn med ham. Det ryster de pæne familier på Strandvejen, da hun forlader sin ægtefælle Alexander Kølpin, som er aldeles groggy. De har to børn sammen. 14 års ægteskab slukkes som en flamme i monsunregn.

47-årige Rigmor Zobel havner på forsiderne, da hun af Ekstra Bladet afsløres i at have løjet om sin uddannelse. Peter Zobels jurauddannede datter har ikke taget den MBA-uddannelse, hun pralede af på sit cv. Skandalerne buldrer videre omkring Rigmor, da hun får en bøde på 20.000 kr. i en meget omtalt straffesag.

I en lang periode lægger kongehuset afstand til Zobel-familien ved at udelukke dem, når der inviteres til fester på slottet.

Det er familiens tre sorte får, som er skyld i, at Zobel-navnet i dag er mere kendt for skandaler end for store præstationer i dansk erhvervsliv. Og to af dem ligger lige nu i åben krig, efter at Henriette Zobel ikke blev inviteret med, da Sarahs datter Roberta for nylig blev konfirmeret.

Egentlig hed Zobel-familien Petersen, men siden forsikringsdirektøren Hermann Petersen for over 100 år siden ændrede sit efternavn til Zobel, har familien skilt sig ud.

Læs meget mere om Zobel-familien i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold