Nyheder11. september 2016

"Toppen af Poppen": Fallulah døjer med sceneskræk

Et hårdt arbejdspres og høje krav til sig selv gav den tidligere danser og popsangerinde Fallulah slem sceneskræk, som hun stadig døjer med.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fallulah_med_hund.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Da Fallulah skulle optræde med sange fra hendes første plade, blev hun pludselig så nervøs, at hun udviklede regulær sceneskræk. En skræk, hun nu døjer med, hver gang hun skal på scenen.

Den 31-årige sangerinde Maria Apetri, bedre kendt som Fallulah, havde brugt fem år på at skrive og udvikle hendes første album, "The Black Cat Neighbourhood" fra 2010.

Derfor lagde hun utrolig meget pres på sig selv, da hun skulle til at optræde med sangene og synge dem for folk. Sangerinden, der er ellers var vandt til at stå på scenen og danse, blev pludselig så nervøs, at hun blev fysisk lammet, inden hun skulle optræde.

Det fortæller den gravide sangerinde til de øvrige deltagere i aftenens afsnit af "Toppen af Poppen". Det var nemlig Fallulahs afsnit, og de andre sangere skulle derfor synge sange fra hendes tre albums.

Fallulah slog for alvor igennem med sangen "Out of it", der soundtracket til den populære komedieserie "Lykke".

Som mange danskere har set gennem årerne, og som det også kan ses i "Toppen af Poppen", stiller Fallulah sig gerne op på scenen for at synge og danse. Men hun afslører i programmet, at hun stadig bliver virkelig nervøs, inden hun skal optræde.

I programmet lægger Fallulah ud med at lave veganske pandekager til deltagerne, hvorefter hun tager dem med ud for at danse rumænsk fællesdans. Hendes far er nemlig fra Rumænien, og begge hendes forældre har danset balkan-dans, ligesom hun selv er vokset op med den traditionelle danseform.

Efter den sjove omgang fællesdans, hopper Djämes Braun på scenen og synger sangen "Work Song", som de dog har oversat til "Slaveri" på dansk. Efter dancehall-duoen er det Peter A.G, der tager over og synger "Perfect tense" på dansk, hvor han hiver hele holdet med på scenen til en omgang fællessang til sidst.

Senere er det Lau Højen fra Carpark North, der indtager scenen, og han synger hittet "Out of It", der bliver en meget storladen udgave.

Efterfølgende synger Ida Corr "We all need water", efterfulgt af Troels Gustavsen, der synger "Dried out cities". Her bliver den vordende mor, Fallulah, meget rørt.

Aftenen sluttes med Hanne Boel, der synger "I lay my head", og hun hiver Djämes Braun med på scenen for at holde en klappende rytme.

I næste uge er det netop Djämes Braun, der er i hovedsædet, når de andre skal fortolke sange som "Fugle", "Duft af Ba-cone" og "Inficeret".

Det næste afsnit af "Toppen af Poppen" vises søndag kl. 20 på TV2.

Sponsoreret indhold