Nyheder 17. juni 2016

Falktoft om Tinderbox: Vi er ikke 'forhindrede'

Tinderbox-festivalen har i sidste øjeblik skiftet deres konferenciers ud, men årsagen er der uenighed om.
Foto: All Over

Under en uge inden at Tinderbox-festivalen i Odense løber af stablen for anden gang, har festivalen lavet en kovending. 

De to konferenciers, der også havde tjansen sidste år, Peter Falktoft og Felix Smith, er nemlig blevet udskiftet.

- Peter Falktoft og Felix Smith er desværre blevet forhindret i at være konferenciers på Tinderbox, i stedet har vi allieret os med Uffe Holm og Brian Lykke, der helt sikkert vil guide os alle sammen godt igennem hele festivalen, skriver Tinderbox på deres Facebook-side

Det kan jo ske, at kalenderen ikke lige går op, når man er travle radio-profiler, men nu er der imidlertid uenighed om, hvorvidt udskiftningen af Peter Falktoft og Felix Smith er sket i fuld fordragelighed. Det sker efter, at Peter Falktoft kommenterede Tinderbox' udmelding således:

- Vedr. Tinderbox, vi er ikke 'forhindrede' og vi brænder ikke nogen af, skriver Peter Falktoft på sin Twitter

Yderligere er det blevet meldt ud til DR Fyn, at det er "forholdene", der ikke har været enighed om. Hvad disse forhold indebærer, er endnu ukendt. 

Ikke desto mindre må festivalgæsterne i Odense i næste uge se frem til de to komikere Brian Lykke og Uffe Holm, når der skal præsenteres kunstnere på festivalens tre scener. 

Tinderbox, der kun er to år gammel, er tæt ved at have udsolgt af deres partoutbilletter, det skriver de på deres hjemmeside

Festivalen ligger centralt i Odense, men der er i år kun tre scener at finde for gæsterne. Forskellen fra sidste år er, at der ikke længere er en teltscene - den gule scene. I stedet har festivalen tilføjet et særligt VIP-område.

Der er stadig den blå og røde scene, og den særlige Magicbox-scene, hvor der spilles elektronisk musik.  

Tinderbox løber af stablen den 23. juni til og med den 25. og hovednavnene er bl.a. Rammstein, Saybia, Dizzy Mizz Lizzy og David Guetta. 

Sponsoreret indhold