Nyheder16. marts 2016

Få smuk kunst på væggene og støt en go' sag

Kunstneren Lo Maalue på plads i indkøbscenteret Fields for at hjælpe 'Familier med kræftramte børn'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maalue.jpg
 Foto: Skovdal og Skovdal)

Den 40-årige københavnske kunstmaler Lo Maalue er en af de seks kendte danskere, der i øjeblikket arbejder hårdt for at tjene en masse penge i SE og HØR-udfordringen til gavn for 'Familier med kræftramte børn'.

Hver af de seks danskere har fået 10.000 kroner som de skal få til at yngle.

Sidste år blev der samlet 1.178.776 kroner sammen, og Lo Maalue og de fem øvrige er stærkt opsatte på mindst at nå op på samme beløb.

Derfor er hun i morgen på plads i indkøbscenteret Field's på Amager, hvor hun sælger ud af sin kunst.

Der er tale om plakater af hendes kunstværker, og hun synes selv, hun er kommet godt fra start. Man kan købe plakaterne gennem hendes hjemmeside www.lomaalue.com.

– Jeg vil også prøve at slå et slag for projektet bl.a. i storcentre. Jeg har allerede fået donationer af ting, så udgifterne kan holdes nede, når jeg skal sende plakater. Og jeg håber, at rigtig mange kan lide mine værker og støtte den gode sag, sagde Lo Maalue til SE og HØR da udfordringen begyndte. Hun har selv været slået ud af sygdom, da hun i tre måneder var ramt af betændelse i hjernen i så voldsom grad, at hun til sidst ikke kunne kende sine egne børn. - Jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er at have et netværk og få støtte af familie og venner. Jeg har selv haft brug for det, siger hun og var derfor ikke i tvivl, da hun blev spurgt, om hun ville deltage i SE og HØR-udfordringen.
Torsdag kan du mellem klokken 10 og 17 møde Lo Maalue Field's på torvepladsen foran Elgiganten. - Man kan få en lille snak med mig og købe signerede plakater til minimum 250 kroner stykket, og det hele går til 'Familier med kræftramte børn'. Plakaterne er i A3-størrelse, og der er seks varianter. Field's har været så flinke at stille området på torvepladsen til rådighed for projektet, siger Lo Maalue til SE og HØR. Hør Lo Maalue fortælle om sin indsamling:

Sponsoreret indhold