Nyheder12. december 2013

Få et blæs af Anna David

Sangfuglen Anna David sælger ud til Netto-pris
Anna David sælger ikke længere kun musik
Anna David sælger ikke længere kun musik
 Foto: Dan MariegaardJuletiden er hård for pengepungen, så hvorfor ikke tjene lidt ekstra, hvor man kan? Den tanke må have strejfet sangerinen Anna David, for nu sælger hun ud. Og det er endda til Netto-pris.

Måske den kønne kendis har ladet sig inspirere af stormen Bodil. Det drejer sig nemlig ikke om aflagte kjoler, cremer eller hvad celebre folk med forretningssans ellers kaster sig over. Nej, det er derimod et regulært blæs, du nu kan købe af sangstjernen.

Så blev dine lokker ikke blæst igennem i uvejret for nylig, er det bare med at løbe ned i din lokale Netto. Det er nemlig her, Anna Davids kønne ansigt pryder æskerne med hendes helt egen hårtørrer.

Anna David: Har fået ring på

Blæsemaskinen er en del af sangerindens serie af dullegrej "Hair by Anna David", som i denne uge kan købes i Netto. Blot 179 kroner må du slippe, hvis du vil have et blæs Anna David-style.

- Hårtørrer fra Hair by Anna David serien. Det behøver ikke være dyrt at ligne en formue:)179 kr i netto fra d.9 dec:), skriver sangsilden med det smukke hår på Twitter.

Med det slagtilbud kunne man forestille sig, at der skal køres en del hårtørrere, glattejern og trimmere gennem kassen i discountbutikken, før skønhedsmaskinerne begynder at give mønt tilbage til den billige blæseproducent.

Og Anna David har da også gjort sit for at reklamere for produkterne på bl.a. Instagram, hvor hun har lagt billeder op af de forskellige hårredskaber. Så måske der alligevel bliver til lidt ekstra julegaver til kæresten og datteren derhjemme, når Netto-salget bliver gjort op.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/72586cd6cb124009a2928222f99c3615.jpg


Smider du 179 kroner i Netto, kan du nu få et blæs af Anna David (Foto: Instagram)

Casper Christensens hotte kæreste giver også et blæs

Sponsoreret indhold