Anna David: Har fået ring på

Anna David har fået lidt bling-bling af den seriøse slags

Anna David har fået lidt bling-bling af den seriøse slags

Foto: Dan MariegaardDiamanter er en pigens bedste ven, sang Marilyn Monroe i filmklassikeren "Gentlemen foretrækker blondiner". Og mon ikke Anna David kan nikke genkendende til den sætning for tiden.

På den smukke sangerindes 29-års fødselsdag i går skete der nemlig det, de fleste piger fast forhold går og drømmer om.

Kæresten Christian Sørensen satte en fin diamantring på fingeren af Anna David, og det blev selvfølgelig straks foreviget på Instragram.

Anna David: Sat på plads af kæresten

Sammen med et billede af andre gaver, kan man på det sociale medie finde den nu diamantpyntede hånd. Men ringen virker overraskende nok ikke til at være det, det labre fødselsdagsbarn Anna David er mest glad for.

- Ihh... er blevet godt forkælet med kærlighed og gaver af min dejlige familie på min fødselsdag :) en lille ting I ikke ved om mig er, at jeg elsker bordfodbold og altid har gjort det. Siden fritidshjemmet, hvor jeg spille mod drengene (som den eneste pige & tævede dem i det :)..) mine forældre har giet mig et bordfodbold!!!! Verdens bedste gave :) #heldigemig luckygirl #diamondsfrommyboyfriend #bordfodboldframuttiogpapsi, skriver Anna David (uredigeret) på sin Instagram.

Hitsangerinden Anna David har været sammen med kæresten i knap fire år, og de har datteren Alba sammen, som ligesom moaar er en yderst yndig pige. Tumlingen gør det nemlig som barnemodel.

Men selvom hendes forhold er særdeles seriøst, og en diamantring normalt betyder forlovelse, røber Anna David ikke noget om et forestående bryllup.


Hvis man kigger godt efter, kan man se en diamant, der glimter, på fingeren af Anna David (Foto: Instagram)

Se hvilken kendis, der blev forlovet med en anden, mens hans kæreste var gravid

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close