Få et blæs af Casper Christensens kæreste

Foto: All OverCasper Christensens flotte kæreste Isabel Friis-Mikkelsen er sprunget ud som selvstændig erhvervskvinde. I torsdags slog hun dørene op til sin nye salon BLOW i indre København.

Sammen med sin sjove kæreste har Isabel Friis-Mikkelsen rejst rundt i USA, og det er netop disse ture, der har været til inspiration for det nye forretningseventyr, der er den første af sin slags i Danmark.

Isabel er til gamle mænd

Hos BLOW kan danske kvinder i alle aldre få skik på lokkerne og lakeret neglene i lækre omgivelser, inden de skal til fest, middag eller på date. Salonen er dog ikke en frisørsalon, så man kan ikke få klippet eller farvet håret.

- Min ambition er at skabe et lille fristed, hvor man kan hygge sig med et glas champagne før en fest, et møde eller en vigtig begivenhed. Derfor ligner indretningen ikke en klassisk frisørsalon. Det er en cool oase i København, fortæller hun i følge elle.dk.

Prisen for et blæs hos Isabel ligger på 375 kroner, men så går til gengæld også derfra med lækkert hår designet af modeguruen Uffe Buchard.

Isabel Friis-Mikkelsen: Casper lyver

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close