Nyheder11. november 2015

"Rigtige Mænd” udgiver kogebog: Få én opskrift her… og vind bogen

De fem populære håndværkere fra DRs seersucces ”Rigtige Mænd” har fået hjælp af Den Skaldede Kok og har nu udgivet en kogebog. SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer, og i denne artikel kan du vinde én af bøgerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/h9788711463628.jpg
 (Foto: Lindhardt og Ringhof)

De charmerede sig ind i alle danskernes hjerter, da de i januar tog imod deres livs største udfordring og udskiftede smøger, basser og bajer med grøntsager og gentagne løbeture.

Nu kan Palle, Hammer, Jonas, Lindy og Smeden fra DRs seersucces ”Rigtige Mænd” så kalde sig for andet end TV-stjerner, for de fem lune jyder har nu udgivet deres første kogebog.

Kogebogen ”Rigtige Mænd – herrego’ mad” er med fyrenes egne ord ”kogebogen til rigtige mænd fra rigtige mænd”, og den er spækket med velsmagende retter, der indeholder ”smuglergrøntsager” og er lette at lave.

Her kan du få opskriften på en af Smedens favoritopskrifter, og i denne artikel kan du se, hvordan du får fingre i et eksemplar af bogen.

SE og HØR har nemlig fået fingre i fem eksemplarer af kogebogen ”Rigtige Mænd – herrego’ mad”, og du kan nu deltage i konkurrencen om ét eksemplar.

Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med onsdag den 18. november.

https://imgix.seoghoer.dk/opskrift1.jpg
 (Foto: Lindhardt og Ringhof)
https://imgix.seoghoer.dk/opskrif2.jpg
 (Foto: Lindhardt og Ringhof)

Her kan du se en af opskrifterne fra bogen - Smeden er jo som bekendt vild med kål, så denne opskrift er en af hans favoritter. Foto: Lindhardt og Ringhof

Kogebogen er blevet til i samarbejde med Den Skaldede Kok og er fyldt med livretter, de klassiske retter, og spækket med opskrifter på lækre morgenmadsretter, juice – og også desserter.

Retterne er nogle af dem, som de fem fyre selv har lavet, efter at de medvirkede i DRs successerie.

Den nye kogebog udkom 6. november på forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogen har en vejledende pris på kr. 199. Foto: Lindhardt og Ringhof

For tiden er der gensyn med Palle, Hammer, Jonas, Lindy og Smeden hver onsdag aften.

I ”Rigtige Mænd – HVA NU” møder vi igen de fem fyre og finder ud af, om de har formået at holde den sunde linje og snuden i sporet, efter at kameraerne blev slukket. Det nye program sendes hver onsdag på DR1 kl. 20:30

Den nye kogebog udkom 6. november på forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogen har en vejledende pris på kr. 199.

Sponsoreret indhold