Nyheder 11. februar 2015

Sådan går det med Lindy fra "Rigtige mænd" i dag

Tror du, at den gæve himmerlænding stadig spiser grønsager og dyrker motion?
Af af
Lindy Aldahl fra Støvring holder sig stadig fra cigaretterne og bruger i stedet tiden på at dyrke motion.
Lindy Aldahl fra Støvring holder sig stadig fra cigaretterne og bruger i stedet tiden på at dyrke motion.
Foto: René SchützeKonkurrence-manden over dem alle kom selvfølgelig først i mål i DRs seersucces 'Rigtige mænd', og den gæve himmerlænding, Lindy Aldahl, var meget stolt af sig selv.

- Da jeg løb ude i skoven, gik det op for mig, hvad jeg havde gang i. Men så sagde jeg til mig selv, nu må du sgu ikke være en tøs og græde, og så fik jeg lige styr på det, inden jeg nåede i mål, fortæller 38-årige Lindy Aldahl, da SE og HØR besøgte ham i slutningen af januar.

LÆS OGSÅ: Jonas fra "Rigtige mænd" er blevet far

XTERRA'eren blev gennemført, men det har langtfra betydet, at den sunde livsstil er lagt på hylden her et halvt år efter, at optagelserne sluttede.

- Jeg er ikke på kur, men jeg holder mig fra det lyse brød. Og så skal jeg helst ud og løbe eller cykle flere gange om ugen, ellers bliver jeg irriteret. Cigaretterne er stadig lagt på hylden og er erstattet af motion. Og så spiser jeg to-tre æg hver morgen, fortæller Lindy.

Det høje aktivitetsniveau og den sunde start på dagen har også en sidegevinst.

- Jeg synes, jeg er mere frisk og har mere energi, smiler Lindy, der har aftalt med de fire andre håndværkere fra programmet, at de står klar ved startlinjen, når der i juni måned bliver afholdt XTERRA i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Palle fra rigtige mænd græder under fødslen

Set i bakspejlet er Lindy ikke i tvivl om, hvad der fik ham til at holde fast og kæmpe sig frem mod en XTERRA:

- Det var ikke nemt, og det kræver lidt selvdisciplin. Mit bedste råd er at finde et hold kammerater, der vil være med, så man er i samme båd, siger Aldahl.


Sponsoreret indhold