Nyheder13. juni 2016

Eva og Martin: Flade og forelskede

Kærligheden har kostet dyrt for Eva Harlou og Martin Jørgensen, som begge har sagt farvel til to supersponsorer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-18126.jpg
 Foto Thomas Laursen
Intet er sværere end at drosle ned økonomisk.
Spørg bare Martin Jørgensen, 38, som grevinde Alexandra bad om at skride, da hun fandt ud af, at de ikke længere ”delte værdier”. Eller Eva Harlou, 39, som ikke længere har sugerøret nede i eksmanden Thomas Troelsens pengetank – sidste år tjente han over fem millioner kr. på sin musik.
Men heldigvis for Eva og Martin koster kys, kram og kærlighed ingenting.
https://imgix.seoghoer.dk/moge-22012016-0003.jpg
 foto: Dan Mariegaard
Selv fattigrøve har brug for at køre standsmæssigt. Eva og Martin i gældsslæden, som har tinglyst en gæld på over 800.000 kr. - langt mere end Mercedesen indbringer ved et salg. (Foto: DAN MARIEGAARD) Det er da også noget nær det eneste, de har at glæde sig over.
Pengene fosser nemlig ud af Eva Harlous arkitektfirma. I løbet af de seneste to år har Eva Harlou ApS haft et underskud på over 100.000 kr.
I 2015 blev det til et minus på 64.315 kr., og i 2014 et minus på 48.471 kr. Kassen er snart tom Det er ikke så underligt, for det var de år, hvor Eva Harlou var ”X Factor”-værtinde.
Men minusserne betyder, at kassen snart er tom – egen-kapitalen er med sine 20.527 kr. helt nede i gulvhøjde. Eva Harlou har ifølge kommentarerne i regnskabet tiltro til, at indtjeningen bliver bedre i de kommende år.
Måske reddes den tidligere ”X Factor”-værtinde af TV3, for ifølge Her&Nu skal hun være vært på et nyt boligprogram på kanalen.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-67590.jpg
 Foto Thomas Laursen
Thomas Troelsen og Eva Harlou kørt før bruddet. Thomas beholdt pengene, og Eva løb med Martin. (Foto: THOMAS LAURSEN) Harlou skilte sig ved årsskiftet af med en lille lejlighed på Amager. Men der var ikke stor gevinst ved salget – hun fik det samme for boligen, som hun betalte for ti år siden. At Martin Jørgensen også er flad, har han selv bekræftet.
Det skete i Fogedretten på Frederiksberg, hvor han erklærede, at han ikke kunne betale sin gæld på 811.306 kr. til Santander Consumer Bank. Dårlig reklame Hvis grevinde Alexandra, som hvert år modtager årpenge på 2,3 millioner kr. samt et bestyrelseshonorar på flere hundrede tusind kroner, havde holdt hånden over Martin, kunne hun snildt og i al diskre-tion have hjulpet ham af med gælden. Men den håndsrækning mente hun af mange grunde, at han ikke havde fortjent.
På papiret hæfter Martin stadig for et kreditforeningslån på næsten 6,2 millioner kr., som er tinglyst i Alexandras nu solgte villa på Svanemøllevej. Millionlånet bliver slettet, når husets nye ejer flytter ind, men det vil indgå i boopgørelsen, når Martin og Alex – med eller uden rettens hjælp – skal dele de værdier, som ikke er omfattet af særeje. At Martin Jørgensen, der fører sig frem som reklamemand, kommer til at tjene kassen og afvikler sin gæld, er der lige nu ikke mange, som tror på.
For Alexandras eksmand har siden bruddet kun med-virket i ”reklame for sig selv” – og det har handlet om fremmede damer, svigt af datteren, kørsel i påvirket tilstand og gæld – altså dårlig reklame. Måske har Martin og Eva erkendt, at der ikke længere er råd til at leve som henholdsvis greve og millionærhustru, for det er længe siden, det celebre par er blevet set på Københavns dyre spisesteder.

Sponsoreret indhold