Nyheder17. maj 2016

Av for katten! Eva Harlou trak en nitte

Hotte Harlou har taget plads i Martin Jørgensens gældsslæde - imens tjener hendes musikalske eksmand Thomas Troelsen millioner på at lave hits.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-11259.jpg
 foto: Kaspar Wenstrup

Eva Harlou skelede ikke til pengepungen, da hun skrottede sin mand Thomas Troelsen til fordel for Martin Jørgensen.

For mens Martin triller rundt i en seks år gammel Mercedes, som holdes sammen af lån på over 800.000 kr., så stabler Evas musikalske eksmand tusindkronesedler.
Det går nemlig rigtig godt for Thomas Troelsen Publishing ApS – et selskab, som producerer musik og tekster. I 2015 havde firmaet en bruttofortjeneste på over 5,1 mio. kr.
Det er mere end en fordobling i forhold til 2014. Løn på næsten to mio. Bruttofortjenesten er, hvad firmaet har solgt for – minus direkte omkostninger. 34-årige Thomas Troelsen, som Eva Harlou var gift med i syv år, tillod sig at hæve næsten to mio. kroner i løn og udbytte.
Resten af pengene blev stående i Thomas Troelsen Publishing ApS, som nu har en formue på næsten 3,4 mio. kr. Troelsens formue står i stærk kontrast til den gæld på over 800.000 kr., der er tinglyst i 38-årige Martin Jørgensens Mercedes, og som han over for fogedretten har erklæret, at han ikke kan betale. Thomas Troelsen har for længst bevist, at han kan forvandle lyd til penge.
https://imgix.seoghoer.dk/bb-801336.jpg
 Foto: ALL OVER
Altid stilfulde Eva Harlou og Thomas Troelsen var gennem flere år et af fotografernes favoritpar på den røde løber. (Foto: ALL OVER) Popsnedkeren har blandt andet lavet musik til verdensstjerner som Justin Bieber, Pitbull, Chris Brown og Junior Senior.
Desuden stod den altid velklædte musikmager bag den officielle fodbold-VM-sang ”We Are One” i 2014. Martin Jørgensen derimod mangler at bevise, at han kan klare sig selv uden hjælp fra enten sin far, filmmanden Jacob Jørgensen, eller en partner.
Grevinde Alexandras eksmand har forsøgt sig i reklamebranchen med firmaet Twoplus. Men også som erhvervsdrivende taber Martin til Thomas Troelsen. Ringe reklame For det første har reklamemanden Martin lavet elendig reklame for sig selv ved at køre bil i spirituspåvirket tilstand – som SE og HØR forleden kunne afsløre. For det andet er der en verden til forskel på Thomas Troelsens superprofessionelle hjemmeside deltalab.dk og Martin Jørgensens hjemmestrik twoplus.dk, som blot er en portal for fire firmaer i reklamebranchen – heriblandt broderens filmselskab vonheidenreich.dk.
39-årige Eva Harlou har sammen med Thomas Troelsen to små børn at tage vare på. Nu har hun også Martin.

Sponsoreret indhold