Nyheder4. juni 2009

Mikkel Beha Erichsen og Erik Peitersen: Boligspekulanter

De to venner og TV-kendisser satser på at score kassen ved at investere millioner i tomme lejligheder
Af af
Mikkel Beha og Erik Peitersen håber nok på at blive rige som boligspekulanter
Mikkel Beha og Erik Peitersen håber nok på at blive rige som boligspekulanter
 Foto: All Over og Claus Poulsen

"Go' aften Danmark"-værten Mikkel Beha Erichsen og handymanden Erik Peitersen kan nu kalde sig boligspekulanter. Mens boligpriserne rasler ned, har de 2 venner hver spenderet over 3 millioner på et par lejligheder på det flade og forblæste Amager.

- Vi har købt en tom skal af en lejlighed og skal så selv indrette boligen med køkken, gulv, vægge og så videre. Kun vand, elinstallationer og badeværelse er færdigmonteret, forklarer Erik Peitersen, da SE og HØR møder ham i opgangen til det splinternye byggeri ved Kalvebod Fælled.

Peitersen har for 3.245.000 kroner købt en 92 kvadratmeter lejlighed på 3. sal, mens Mikkel Beha Erichsen har betalt 50.000 kroner mere for en tilsvarende bolig lige ovenover på 4. sal.

- Skal I ikke selv bo der?

- Nej, nej, vi satser på at sælge, og hvis vi ikke kan det, lejer vi den ud, siger Peitersen,

- Altså ren spekulation?

- Det er der ikke tale om. Specielt i disse tider er det temmelig usikkert, om vi kommer til at tjene noget, forklarer Peitersen, der understreger, at både han og hustruen bruger rigtig mange timer på at gøre deres investering beboelig.

- Kommer der en TV-udsendelse om jeres projekt?

- Nej, men heldigvis ser det ud til, at Politikens Forlag vil udgive en bog om det, siger Erik Peitersen.

Mikkel Beha Erichsen oplyser, at han heller ikke har planer om at flytte ind i sin nye lejlighed. Han bliver boende i kolonihavehuset i Valby.
For at skaffe penge til projektet har Mikkel Beha Erichsen lånt en halv million kroner hos Arbejdernes Landsbank, der har taget pant i hans kolonihavehus. Dertil kommer formentlig kreditforeningslån, der endnu ikke er tinglyst.

Desuden har Mikkel Beha fået tinglyst et ejerpantebrev på 300.000 kroner i en toværelsers lejlighed, som han også ejer - lejligheden, der ligger på Mozartsvej i København, bebos af en ung sangerinde.

Sponsoreret indhold