Nyheder9. september 2016

En kunstner uden filter: Sådan er Simon Kvamm

Simon Kvamms stjernetegn er vandmand, og selvom han ikke helt tror på astrologi, er der alligevel nogle værdier, han kan genkende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/musik/oktober/simon-kvamm-millionaer-jpg.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke alle, der tror på astrologi og at ens stjernetegn betyder noget, for den person, man i virkeligheden er.

Simon Kvamm tror i hvert fald ikke på, at planeterne bestemmer, hvordan man er som person. Men når han har valgt at kalde sit nye soloprojekt for "Vandmand", der netop er hans stjernetegn, er det på sin plads at undersøge, hvor meget multikunstneren kan identificere sig med en vandmands personlighedstræk.

- Jeg tænder på at finde på ting, bevæge mig fremad og finde på nye sange. Det er jo også det, jeg lever af, så på den måde, tror jeg, at det passer meget godt, siger den ene halvdel af duoen "De Eneste To", da han bliver spurgt om, han ser sig selv som opfindsom.

Det er nemlig en af de karaktertræk, der ofte ses hos personer født i goplens tegn.

Ifølge astrologer er en vandmand både opfindsom, elsker at være den sjove og at opsøge selskab, men er alligevel en smule introverte.

- Jeg kan ikke løbe fra, at jeg prøver at være lidt sjov og gøgler meget, fortæller sangeren, og fortsætter:

- Jeg har altid opfattet mig som en, der søger at være sammen med mennesker. Jeg sætter mig jo op på en scene og deler ting med publikum, men samtidig kan jeg mærke en helt utrolig trang til at være alene som kontrast til det. Så ja, begge dele eksisterer, medgiver han.

Som forsanger i det danske rockband Nephew har Simon Kvamm oplevet, at folk har været intimideret af ham, fordi han kan fremstå en anelse frembrusende på scenen.

- Det kan godt virke lidt anmassende at sige tingene direkte, men det er jo fordi jeg er interesseret i at komme fremad og kan derfor komme til at glemme at tænke over folks følelser. Jeg tror, at det skyldes et drive, fortæller Simon Kvamm.

Derved identificerer han sig også med en anden af vandmandens egenskaber: At fremstå lidt provokerende eller intimiderende.

Til efteråret rejser han rundt i landet med sit første soloshow "Vandmand". Turneen starter den 15. september i Aalborg.

Sponsoreret indhold