Simon Kvamm går solo

Simon Kvamm vil nu prøve sig frem som solist med en række nye numre han har skrevet.

Simon Kvamm vil nu prøve sig frem som solist med en række nye numre han har skrevet.

Foto: Thomas Laursen

 

Det er ti år siden, at Simon Kvamm fik kæmpe succes med Nephew og Drengene fra Angora, og nu har sangeren fået lyst til at prøve at stå på egne ben. Det er noget, han har drømt om at prøve i lang tid, og nu tiden kommet til at føre drømmen ud i livet.

- Jeg har skrevet en samling nye sange. Og jeg har tænkt nogle tanker rundt om dem. Måske er sangene gode, måske ikke. Måske er tankerne værd at høre på, måske ikke. Det vil jeg gerne lave en test på og har derfor fået booket et par små spillesteder i første del af 2016, skriver sangeren på sin hjemmeside.

Normalt udgiver man først sin musik, for derefter at tage ud og optræde med numrene, når danskerne har lært sangene at kende. Men denne gang har Simon Kvamm valgt at gøre det hele i omvendt rækkefølge.

- Dels fordi jeg ser scenen som mit vigtigste sted at udkomme som solist. Og dels fordi jeg tror på, sangene bliver bedre af at blive modnet med et publikum siddende overfor mig. Man vil altså høre ufærdige sange, hvilket jeg er ret spændt på, hvordan fungerer. Det gør mig faktisk en kende fugtig i armhulerne, erkender Simon Kvamm.

Selvom Simon Kvamm nu kommer til at stå alene på scenen, er det hverken slut med Nephew eller med "De eneste to", som han har sammen med Peter Sommer.

- Hvis Nephew er et tankskib og De Eneste To er en katamaran, så er det her min lille enmands-jolle. En jolle, som jeg har lyst til at kunne sejle på tour i, selv når jeg engang bliver gammel. Og nu føler jeg mig altså endelig klar til at stævne ud på den første testsejlads, skriver Simon Kvamm på sin hjemmeside.

Du kan opleve Simon Kvamm i flere danske byer i januar og februar.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close