Nyheder24. januar 2018

Emma fra ”Årgang 0”: Skifter sportsgren

Emma fra ”Årgang 0” går nu på HHX og har skiftet fodbolden ud med gymnastik.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aargang-0-emma.jpg
 (Foto: All Over Press)

Der er sket meget i snart 18-årige Emma Josefsens liv, siden hun for to år siden sagde farvel til ”Årgang 0” for at være en helt almindelig teenager.

I det populære TV2-program var seerne blandt andet med på sidelinjen, når Emma dyrkede sin store passion fodbold.

Men i dag er det en anden sportsgren, som har vundet den vestjyske piges hjerte.

– Efter at Emma kom hjem fra efterskolen, skiftede hun fra at være en fodboldpige til at blive en gymnastikpige. Hendes knæ kunne ikke længere holde til at spille fodbold, siger Emmas mor, Lene Josefsen, til Billed-Bladet.

I 2015 fik Emma desværre en knæskade, der både betød, at hun måtte lægge den spirende fodboldkarriere på hylden og droppe et efterskoleophold.

Det påvirkede selvfølgelig teenagepigen voldsomt både fysisk og psykisk.

Og da hendes bror, Simon, samtidig blev diagnosticeret med Asperger, blev det for meget for Emma og familien, der valgte at tage en pause fra programmet.

Til daglig læser den tidligere ”Årgang 0”-stjerne på HHX i Skjern, og ud over selv at dyrke gymnastik, er hun træner for et børnehold i den lokale gymnastikforening.

Det har hun gjort så godt, at hun for nylig modtog en fin pris.

Da Nordea uddelte årets 'Skulderklap', som er en pris, der gives for at honorere frivillige idrætslederes indsats, så var Emma en af seks modtagere af prisen.

Udover æren gav det Emma rare 1.000 kroner mellem hænderne.

Når Emma ikke går i skole eller dyrker gymnastik, hjælper hun til i sin mor Lenes genbrugsbutik Standind, som hun åbnede for et år siden sammen med en veninde.

Dermed går hun i gemalen, den tidligere brugsuddeler Poul-Eriks fodspor som forretningsdrivende.

Sponsoreret indhold