Nyheder 22. december 2015

Av, av: Emil Thorup mister sponsorbil efter ny fartdom

Nu falder hammeren efter ny fart-dom til TV-værten
Dan Mariegaard

Møbelfabrikanten og TV-værten, Emil Thorup, bliver hårdere ramt end først antaget, efter at han i sidste uge i Københavns Byret blev frakendt kørekortet i et halvt år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han mister nu også den sponsorbil, som Ford Danmark har stillet til rådighed for ham i hans egenskab af ambassadør for bilproducenten.

Det skriver Ekstra Bladet.

Han har som ambassadør fået stillet en Ford Kuga gratis til rådighed, men den gratis glæde er nu slut.

- Det er naturligvis ikke muligt at være ambassadør uden at være i besiddelse af et validt kørekort. Af denne årsag er vores samarbejde ophørt med øjeblikkelig virkning fra Emils dom træder i kraft, oplyser pressechef hos Ford Lene Dahlquist til Ekstra Bladet.

Anden gang kortet ryger
Det var SE og HØR, der mandag afslørede, at den højt profilerede TV-vært har mistet kørekortet.

Emil blev 26. maj fældet af en fartmåling på Kalvebod Brygge i København. Politiet målte Emil Thorups sorte Ford Kuga til at køre mindst 67 kilometer i timen på en strækning, hvor man højst må køre 50. Og da Thorup i forvejen havde klip i kørekortet, var der ingen barmhjertighed hos den kvindelige dommer. Hun besluttede, at Emil Thorup ikke må køre bil det næste halve år. Det er anden gang Emil Thorup mister kørekortet. I 2010 mistede han førerbeviset i en periode på tre år, efter at han året forinden kørte rundt i det indre København med alkohol i blodet. Til SE og HØR sagde han mandag, at han ville lade kæresten, Klara Nygaard, køre i den sorte Ford Kuga, men det bliver der nu ikke noget af.
Emil Thorup har julemåneden ud til at overveje, om han vil indbringe dommen for Østre Landsret. - Jeg ved sgu ikke - spørgsmålet er, om det er en kamp, man kan vinde. Så vidt jeg har forstået, så har man i færdselssager nogle tabeller, man slår op i for at fastslå straffen.

Sponsoreret indhold